Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs - Mark Rich - George Soros, deconspirata - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs – Mark Rich – George Soros, deconspirata

Editura Romania in lume a lansat ieri, 6 aprilie a.c., lucrarea Europa cu capul in stele si trupul insangerat, ce il are ca autor pe generalul de brigada (r) Gheorghe Dragomir (foto), cunoscut publicului larg si celui specializat dupa aparitia memoriilor sale, publicate sub titlul Recviem pentru Spioni (I si II). Evenimentul a fost gazduit de Hotel Royal din Bucuresti si a avut parte de prezente de seama din randul diplomatiei straine din Romania, figuri marcante ale diplomatiei romanesti, dar si reprezentanti importanti ai cultelor si serviciilor secrete. Prezentam aici un extras semnificativ din aceasta carte care se doreste un grav semnal de alarma intr-o lume dominata de societatii secrete anticrestine pe care autorul le pune sub lumina reflectorului avertizorului public cu dezinvoltura si profesionalism. Mai multe date despre autor in baza materialului de mai jos.

EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT
Lumea care va sa vina

Autor: Gen (r) Gheorghe Dragomir

Situaţia la nivel global devine din ce în ce mai tensionată, în contextul în care reuniunile şi summiturile diverselor organisme cu vocaţie globală, BANCA MONDIALĂ, FMI, OMC, G-8 şi G-20, la care putem alătura întâlnirea TRILATERALEI pentru EUROPA (la BUCUREŞTI), a Grupului BILDERBERG (în SPANIA), PARLAMENTULUI EUROPEAN şi COMISIEI EUROPENE alături de Biserica Catolică şi marile loje ale diverselor Ordine Masonice (octombrie, BRUXELLES), nu reuşesc să identifice soluţii viabile şi consensuale pentru „îmblânzirea” crizei globale şi a modului în care trebuie concepută NOUA ORDINE MONDIALĂ.

Situatia din Romania dupa COVERT OPERATION

Pentru a avea succes şi a opera în linişte JEFFREY SACHS, MARK RICH şi GEORGE SÖRÖS, şi-au creat propria agentură de influenţă din rândul emanaţilor puterii dornici să se îmbogăţească prin jefuirea avuţiei naţionale. S-a constituit ad-hoc, corul politicienilor şi analiştilor politici care au lansat teoria neoliberală a diminuării rolului statului în reglarea economică, privatizarea prin diverse metode a marilor entităţi industriale (care până în ’89 erau concurente redutabile ale companiilor similare din EUROPA) calificându-le drept „o grămadă de fier vechi”, distrugerea şi fărâmiţarea marilor exploataţii agricole (sub pretextul împroprietăririi ţăranilor).
Prin capitaluri speculative, împrumuturi fără garanţii de la BANCOREX, BANCA RELIGIILOR, BANCA AGRICOLĂ, CREDIT BANC, atât de noii potentaţi ai zilei cât şi de companii străine, crearea de bănci şi fonduri de investiţii „străine” cu sprijinul din umbră a „consilierilor” menţionaţi, s-a reuşit în două decenii de tranziţie şi „terapie de şoc”, ca România să fie dezmoştenită de bogăţiile solului şi subsolului, să i se golească visteria şi să o îndatoreze pentru următoarea jumătate de secol.
Dintr-o ţară exportatoare de produse ale industriei grele, constructoare de maşini şi agroalimentare să devină piaţă de desfacere pentru produsele expirate fizic şi moral din Occident, la preţuri neînchipuit de mari, transformându-se treptat în groapa de gunoi a occidentului. Cine trebuie să răspundă pentru această stare de lucruri în care a fost adusă România şi populaţia sa tot mai sărăcită şi umilită? Clasa politică care s-a perindat la guvernare posedată de demonul îmbogăţirii ilicite şi trufiei faţă de propriul electorat.
Totul a fost bine gândit şi planificat, iar actorii bine selectaţi din rândul „cozilor de topor” care sunt interesate mai mult de „calificativele” şi „certificatele de bună purtare” date de stăpânii lor: BANCA MONDIALĂ, FMI, agenţiile de rating şi evaluare a economiei, decât de grija faţă de problemele grave care apasă tot mai mult asupra majorităţii populaţiei ajunsă în pragul sărăciei.
Această atitudine poate şi trebuie considerată un atac direct la adresa siguranţei naţionale, subminarea economiei, abuz de putere în dauna interesului public, cei vinovaţi mai devreme sau mai târziu tot vor trebui aduşi în faţa justiţiei.
Planul ILLUMINAŢILOR este încă actual şi se va extinde şi la întreaga economie a EUROPEI, apăsând în continuare pe pedala „reformelor întregului sistem politic, economic şi financiar; urmărindu-se instaurarea unei NOI ORDINI MONETARE MONDIALE, declanşând războiul monedelor, EUROPA fiind înghesuită de presiunile SUA şi CHINEI.

Lucrarea este distribuita prin Reteaua librariilor Carturesti si Reteaua librariilor Mihai Eminescu

Editura Romania in lume despre carte

Editura Romania in lume considera, dupa examinarea atenta a scrierii, ca subiectul tratat este unul incitant ce face referire la actuala criza economica mondiala considerata de autor ca fiind de fapt criza morala a sistemului capitalist, care antreneaza dupa ea declinul actualei civilizatii profund materialista. Potrivit cartii acesta este pretul platit de Occidentul ce a dovedit ca are drept idoli banul si profitul cu orice pret. Autorul face o radiografie corecta a cauzelor care au generat aceasta stare de lucruri mentionand printre altele lipsa virtutilor politicilor financiar-monetare si economice, lipsa moralei crestine in relatiile internationale si in
rezolvarea conflictelor la nivel regional si global.

Europa cu capul in stele si trupul insangerat este o carte ce propune raspunsuri la multe intrebari actuale, dar si o carte prin care cititorului ii sunt incredintate subiectele si informatiile necesare pentru a isi formula propriile raspunsuri si opinii. Editura Romania in lume a avut placerea de a publica si primele doua volume de autor ale Generalului de
Brigada (r) Gheorghe Dragomir, intitulate Recviem pentru spioni I si II.

Generalul de Brigada (r) Gheorghe Dragomir

· Nascut la 16.12.1948 in comuna Bolintin-Vale, judetul Giurgiu.
· Este absolvent al Facultatii de Drept – Bucuresti (1971) si al cursurilor post universitare de Relatii Internationale si de Comert Exterior (1987-1989).
· Din 1973 pana in 1992 a fost ofiter in Centrul de Informatii Externe, perioada in care a executat mai multe misiuni in tari din Asia, Africa, Orientul Mijlociu si Europa Occidentala.
· Adjunct al sefului S.I.E. (1990-1992) cand este avansat la gradul de General de Brigada; se pensioneaza la cerere din motive medicale (Februarie 1992).
· Consilier la Comisia de Politica Externa a Senatului Romaniei (1998-2005).
· Membru fondator si presedinte executiv al Asociatiei Culturale Romania in Lume (din 2001 si pana in prezent).
· Membru fondator si presedinte al Camerei Bilaterale de Comert si Industrie Romania-Azerbaidjan (2005-2007).
· Expert politico-militar si a autor a numeroase studii si articole de politica externa, strategie geopolitica si geoeconomica privind zona Marii Negre, Asia Centrala, Marea Caspica si Orientul Mijlociu.
· Autor al volumelor I si II din seria Recviem pentru Spioni.

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.