Franck Melen: Despre agenda Bilderberg la St. Moritz - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Franck Melen: Despre agenda Bilderberg la St. Moritz

Reuniunea din 2011 a grupului exclusivist Bilderberg va avea loc în perioada 9-12 iunie la Grand Hotel des Bains Kempinski din Sankt Moritz, Elveția.* Un loc destinat, parcă, pentru o astfel de reuniune. Nu mai reiau istoricul și controversele asupra grupului, am scris anterior (aici) un material mai larg despre Bilderberg.

Deocamdată nu au scăpat în presa care urmărește activitățile grupului (pentru că mare parte din “mainstream media” ignoră subiectul, deși șefii de mari publicații sunt prezențe obișnuite la reuniunile anuale ale Bilderberg) nici agenda reuniunii, nici lista de invitați.

Probabil astfel de date vor apărea abia în preajma reuniunii, de la jurnaliștii care urmăresc cu interes evenimentul.

Se anunță, oricum, o agendă încărcată: războiul din Libia, Iranul – to be or not to be? -, criza economică și urmările sale, criza datoriilor suverane, viitorul zonei euro și chiar al Uniunii Europene, căpcăunul chinez, Rusia și, de ce nu, scutul american anti-rachetă, care pare să înceapă să se materializeze prin acordul româno-american.

Va fi interesant de văzut dacă România a intrat suficient în atenția greilor clubului încât să vedem vreun român pe lista de invitați, atunci când va fi publicată, de presă sau pe site-ul oficial al clubului.** Să ne amintim că reuniunea regională europeană din 2010 a Comisiei Trilaterale, sora mai mică a clubului Bilderberg, a avut loc la București, gazda fiind Mugur Isărescu.

Favoriți sunt, probabil, Isărescu și Cioloș în acest moment, dar nu se știe niciodată. Un comentator la articolul precedent despre clubul Bilderberg pare sigur că cel puțin doi români au participat deja la reuniunile Bilderberg: Isărescu, “acum vreo 3-4 ani și poate și mai curând”, și astrologul Radu Ștefănescu.

Potivit sursei citate, Ștefănescu este astrologul a patru case regale din Europa și e specializat pe politică globală și catastrofe naturale.  “El e fondatorul școlii de astrologie din România, dăscălind majoritatea astrologilor cunoscuți de la noi. Însă a umblat în toată lumea și a avut contact cu mulți mistici și initiați (a făcut facultatea și masteratele de astrologie în Iran, fosta Persie, leagănul astrologiei), aducând imagine bună României, dar și apreciere personală, după cum vedem”.

Nu am putut verifica nicăieri informația, dar nu este exclus, atât timp cât  unii participanți pot cere Clubului să nu apară pe lista de invitați.

Franck Melen

* de pe bilderberg2011.com

** bilderbergmeetings.org

Sursa: Cealalta Lume


Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.