Ziaristi Online solicita ministrului de Interne demiterea imediata a comisarului Ioan Aron, seful IPJ Covasna, pentru favorizarea infractorului Csibi Barna - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ziaristi Online solicita ministrului de Interne demiterea imediata a comisarului Ioan Aron, seful IPJ Covasna, pentru favorizarea infractorului Csibi Barna

Ministrului de Interne al Romaniei, Traian Igas

Domnule Ministru,

In cadrul interviului realizat de Ziaristi Online cu comisarul sef Ioan Aron, sef IPJ Covasna, dupa incidentele cu Csibi Barna de la Sf Gheorghe, publicat la data de 10 mai a.c., acesta a sustinut cu tarie ca : Csibi Barna nu poate fi sanctionat. Extremistul maghiar e liber sa vanda tricouri cu “Tinutul Secuiesc nu e Romania” sau Traian Basescu spanzurat ». Drept urmare Dan Tanasa, avertizor public si aparator al drepturilor romanilor din Harghita si Covasna, i-a  adresat reprezentantului Legii din Sfantu Gheorghe, la vremea respectiva, o Scrisoare Deschisa de protest in care ii demonstra eroarea in care se afla, publicata de noi sub titlul Pentru ce poate fi inculpat Csibi Barna.

Dl comisar sef Ioan Aron a facut pe prostul si a tacut ca mortul in papusoi, ca sa folosim doua expresii neaose romanesti. In urma provocarilor de acelasi tip cu cele de la Sfantu Gheorghe, savarsite de data aceasta de numitul Csibi Barna la baile de extremism maghiar de la Tusnad, profanatorul lui Avram Iancu s-a ales scurt cu un dosar penal, instrumentat de IPJ Harghita. Exact pentru aceleasi fapte, respectiv comercializarea de tricouri si autocolante cu indemnuri extremiste anti-constitutionale si xenofobe, care se incadreaza lejer in prevederile OU 31, dupa cum a semnalat deja intreaga presa.

In urma acestor acte, care dovedesc o incompententa crasa care a dus chiar la favorizarea infractorului Csibi Barna, fapta pedepsita de Lege, solicitam alaturi de Dan Tanasa demiterea imediata a numitului Ioan Aron.

Va multumim,

Ziaristi Online

25 iulie 2011

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.