Basescu, presedintele homosexualilor. Cele trei mari ticalosii ale lui Basescu din emisiunea lui Brucan de la ProTV "Dupa 20 de ani" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Basescu, presedintele homosexualilor. Cele trei mari ticalosii ale lui Basescu din emisiunea lui Brucan de la ProTV “Dupa 20 de ani”

Gandalf-Gollum-Plesu-Basescu-Ziaristi OnlineTicalosia cu casatoria homosexualilor

Invitat special la “Dupa 20 de ani” (emisiune ProTV ce-si poarta numele dupa butada lui Brucan cu “prostii de romanii” care vor descoperi democratia “dupa 20 de ani”), Traian Basescu a demonstrat, din nou, ca se afla intr-o stare avansata a bolii lui Calache.

Consecvent ratacirilor lui din urma cu 10 ani – care se dovedesc ca nu au fost un accident – cand sustinea, de asemenea, si casatoriile bolnavilor homosexuali si adoptiile copiilor de catre “familii” de inversionisti, pidosnici, sodomiti, perversi, poponari, pedofili, zoofili, trisexuali, intr-un cuvant dezaxati, Basescu, aflat pe final de mandat si intr-o graba de a nenoroci ce nu a apucat inca sa distruga in Romania, a declarat urmatoarele, conform ProTv:

“Despre casatoria intre persoane de acelasi sex:

– Cred ca oamenii pot face ce vor cu viata lor, sunt de acord inclusiv cu aceasta libertate. A intra in aceasta zona si a o reglementa cu interdictii prin Constitutie e o mare greseala.

– Eu sunt crestin ortodox si respect asta, dar daca altii vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie, e treaba lor.”

Orice om normal la cap stie ca acest fapt abominabil este sustinut in lume de stanga radicala anticrestina, de genul exponentului acesteia din Romania, micul sorosist Remus Cernea, cu care, iata, marele dreptaci se ia acum de manuta. Or sa mearga si la altar?

Ganditi-va: prin labele lui Basescu si ale rectorului Plesu de la Colegiul Noua Europa s-au imprastiat pe peretii politicii dambovitene toti marii dreptaci ai tarii: CCUTC-istul Mihai Razvan Ungureanu si teologul-jacuzzi Teodor Anatol Baconschi, propagandistul PCR Cristi Preda si guristul Toader Paleologu, imbecilul cu staif Mihaita Horia Neamtu si Papalaptehagi, plus alte cateva mostre de cioro-ungureni, plasate bine in eprubete, precum popopularul Marinica Preda. Acesti mari dreptaci ai tarii sunt pusi astazi, iata, de Ayatollahul lor, in aceeasi “conserva” cu Remusica Cernea. Tz, tz, tz. Se poate asa ceva? Da, daca ii esti fidel stapanului Monicai Macovei, membra fondatoare si de onoare a Asociatiei homosexualilor din Romania, Accept.

Revenind serios la problema. Basescu si Cernea. Pe cine reprezinta ei? In nici un caz poporul roman. Daca le consultam textele, fara prea mare osteneala o sa identificam – cel putin in discursul public al lui Basescu din 2009 incoace, cu viguroase tuse antinationale – aceleasi obiective, punct cu punct, din agenda miliardarului american de origine evreo-maghiara George Soros: “drepturile minoritatilor”, cu accent pe homosexuali si tigani (observati si directia in care-si impinge Basescu, din nefericire pentru ea dar si pentru el, inclusiv fiica, cu speranta ca dupa noua evolutie a PDL, aceasta va ajunge din nou in Parlamentul European, cu votul tiganilor), apoi ideea acceptarii drogurilor usoare si a prostitutiei (vedeti Raportul Comisiei Prezidentiale conduse de acelasi zombi sorosist Marian Preda). Singura diferenta este pozitionarea fata de exploatarea de la Rosia Montana, unde Remusica Cernea se da contra iar Basescu pro. Dar aceasta este parte a strategiei deja cunoscute a lui George Soros, care, desi are ceva actiuni la una din companiile RMGC anima cu dolareii lui, pentru interesele strategice ale Ungariei revizioniste, si toata societatea civila ecofripturista, care este, in acelasi timp, pentru exacerbarea “drepturilor” homosexualilor, tiganilor, ungurilor, etc, etc, etc. Adica, inapoi la Basescu.

Ticalosia cu regionalizarea

Pretentiile-lui-Horthy-si-Hitler-si-cele-ale-UDMR-privind-Ardealul-romanesc - Regionalizarea Romaniei

Ce a mai zis Basescu la ProTV: ca sa avem grija la… regionalizare, sa nu dam in federalizare… Pai nu insusi Ayatollahul Basescu a patronat regionalizarea Romaniei – adica federalizarea ei – cu un PDL pe mana cu UDMR si prin eludarea unei dezbateri publice, mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu?! Pe cine crede ca mai prosteste presedintele tuturor ungurenilor, de acum si al mafiei homosexulilor, cu asemenea fonfleuri “patriotice”? Remember: Dupa ce UDMR a introdus in 2009 (! – anul cand ungurii erau tari pe felie, la guvernare cu PDL) propunerea de regionalizare a Romaniei, cine era presedinte si tartor al PDL? Satana? Posibil, dar avea si un Scaraotchi mai mic, pe pamant! Dar daca nu exista avertismentul profesorului Giurescu si daca PDL mai era astazi la guvernare cu UDMR nu cumva regionalizarea era definitivata si deja aveam “Regiunea Autonoma Maghiara”, ca pe vremea URSS (asta in cazul in care nu ieseau oamenii in strada)?

Haideti sa vedem adevarul ascuns de Basescu si dezvaluit la vreme de academicianul Dinu Giurescu, in mai 2010 (!):

“10 februarie 2010: Propunerea pentru o nouă regionalizare a României este înscrisă pe ordinea de zi a Senatului şi adoptată în aceeaşi zi, prin aprobare tacită.

Cum a fost posibil ca, pe de o parte, Guvernul (PDL-UDMR) şi Comisia pentru administraţie publică să dea aviz negativ, iar Senatul să adopte propunerea prin aprobare tacită?

Se pare că lucrul a fost posibil printr-o manevră de procedură iniţiată de un lider al majorităţii din Senat. O atitudine cel puţin curioasă…

În concluzie, o propunere de împărţire a României pe regiuni a trecut de una dintre Camere fără să fi avut loc nici un fel de dezbatere şi nici un fel de discuţie în public, fiind totuşi vorba de o chestiune de interes naţional.

Să fie o simplă coincidenţă!?!

Când regimul trecut a renunţat, în 1968, la împărţirea în raioane şi regiuni (după model sovietic), propunerea de revenire la judeţe a fost publicată în presă, cu harta respectivă, spre dezbatere publică. Iar definitivarea, atunci, în 1968, a ţinut seamă şi de opiniile venite din public, ca, de exemplu, constituirea a două judeţe: Brăila şi Galaţi (iniţial era prevăzut un singur judeţ, cu ambele oraşe dunărene).

Într-un sistem cu mai multe partide şi libertatea mass-media o asemenea propunere – constituirea regiunilor de dezvoltare – cu consecinţe ce pot duce foarte departe… trece pe tăcute, pe furiş, ascunsă opiniei publice.” (Sursa: Ziaristi Online)

Ticalosia cu respingerea crucii de pe drapelul Romaniei, dupa ce Basescu a cerut si eliminarea formularii “Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”

Basescu impotriva Romaniei Mari - Steagul lui Stefan cel Mare si Sfant si al lui Mihai Viteazul cu Acvila Cruciata

“- Protestez public pentru introducerea stemei pe tricolor.”

Dupa ce a cerut eliminarea formularii “Asa sa-mi ajute Dumnezeu”, Basescu merge mai departe pe urmele lui Iliescu-KGB, depasindu-l insa in ticalosie chiar si pe tartorul FSN, formatiunea din care se trage dreptaciul nostru. Basescu I se impotriveste, din nou, lui Dumnezeu, prin opozitia fata de drapelul national al Romaniei cu acvila cruciata. Nu il vad bine deloc… Cititi si: Cand diavolul isi face de cap in politica din Romania: Basescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Constitutie si Ponta a familiei!

Motivul, l-ati inteles: Stema Romaniei are o acvila cu crucea in cioc, ceea ce, vorba lui Basescu, poate sa-i jigneasca pe… africani. De la inceputul dezbaterii pe tema reintroducerii stemei pe drapel, portalul Hotnews a tinut sa ne dea “o lectie de istorie”. Tampa, evident, precum ortacii organului lui Soros. Ce zicea portavocea lui Basescu si Soros: ca, chipurile, daca am reintroduce stema pe steag, s-ar naste o confuzie cu steagul Moldovei si al Andorre, care are o stema ce “ exista de mai multe sute de ani”. Adica, vezi Doamne, nu ca a noastra…

Faptul ca in prezent steagul nostru este exact ca al Ciadului, stat african (aici Basescu are dreptate cu jignitul africanilor), nu mai conteaza. Sa nu ne confundam cumva cu Andorra si Moldova noastra, asta e problema! Desigur, nu conteaza nici faptul ca tricolorul Andorrei dateaza din 1866, pe cand drapelul nostru a fluturat de la 1848 si nici faptul ca “cele cateva sute de ani” sunt rivalizate bine de tot cu cei 400 de ani de cand Mihai Viteazul a ridicat Acvila Cruciata pe steagul Tarii Romanesti si nici ca generatii intregi de conducatori au pastrat aceasta efigie crestina, cu lupte si mult sange, pana cand au venit comunistii sa o dea jos (Vedeti foto mai jos cu drapelele stravechi ale Romaniei, de la Mihai Viteazul si Stefan cel Mare la Romania Mare). Problema este, dupa cum ati inteles, Crucea!

Si iata cum Basescu-PPR (Partidul Popopularilor din Romania) ii pupa mana lui Iliescu-KGB, cel care, cu manuta lui, asemenea guritei de azi a presedintelui homosexualilor, a eliminat, pentru prima oara dupa 1989, din chiar actul de proclamare a FSN, formularea “Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”. Bravo, Basescu! Tot inainte, vrednic pioner al Marelui Mogul!

Victor Roncea/ Ziaristi Online

Basescu su Declaratia Program a FSN din 23 Decembrie 1989 unde Iliescu a sters Asa sa ne ajute Dumnezeu

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.