Lovitura de media: Generalul Iulian Vlad isi va publica memoriile. Dar nu multi le vor mai prinde... EXCLUSIVITATE Donkeypapuas cu doi capi ai Securitatii si SRI-ului - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Lovitura de media: Generalul Iulian Vlad isi va publica memoriile. Dar nu multi le vor mai prinde… EXCLUSIVITATE Donkeypapuas cu doi capi ai Securitatii si SRI-ului

Gen Iulian Vlad de marian Hociung aka Donkeypapuas via Ziaristi OnlineIn reportajele sale animate de la Targul de Carte Gaudeamus 2013, Marian Hociung aka Donkeypapuas a reusit sa surprinda o declaratie a “sefului temutei Securitatii”, pe care nici un alt ziarist nu a smuls-o pana acum generalului Iulian Vlad (foto sus). Si anume:

“Am dat şi de data aceasta în nas cu oamenii de la servicii. Chiar cu Virgil Măgureanu (foto jos, cu Ovidiu Enculescu)! Am şi încercat să-i aflu opinia despre lucrările lui Larry Watts. A fost alunecos: nu şi-a exprimat o opinie cu privire la subiectul cărţilor ci o dezamăgirea referitoare la calitatea discursului celor care au însoţit lansarea (din trecut, să ne-nţelegem) scrierilor istoricului american (Ioan Talpes? – n.n.). A remarcat însă faptul că în trecutul nu foarte îndepărtat am avut o remarcabilă politică externă. Iar apoi… m-a întrebat cu cine a stat de vorbă! Îl chestionasem şi pe Iulian Vlad cu privire la cele scrise de Larry Watts. Mi-a răspuns laconic şi la modul general: “Toate cărţile sunt folositoare”. A! Şi că tot am făcut referire la fostul şef al Securităţii ceauşiste, îl întrebasem şi dacă vom avea parte de memoriile sale. “Da”, mi-a destăinuit, “dar cei care sunt în vârstă nu le vor putea prinde”.”

Dezvaluirea inedita obtinuta in premiera de Marian Hociung constituie o adevarata lovitura de presa, pentru care portalul Ziaristi Online il felicita.

Foto: Donkeypapuas

donkeypapuas ovidiu-enculescu-virgil-magureanu

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.