Victor Ciutacu, strănepot de Rabin, poziţie extrem de dură faţă de "legea antilegionară" şi anti-Antonescu: O imbecilitate! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Victor Ciutacu, strănepot de Rabin, poziţie extrem de dură faţă de “legea antilegionară” şi anti-Antonescu: O imbecilitate!

Victor Ciutacu despre legea antilegionariCunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a luat o atititudine caustică, în stilul său caracteristic, faţă de controversata Lege “Antonescu-Wiesel”, dând de înţeles că preţuieşte mai mult decât orice libertatea cuvântului, conform Constituţiei SUA, pe care domnii Pleşu şi Florian nu au avut timp, se pare, niciodată, să o citească. Considerăm că este bine să fie aflată şi de autorii Legii 217/2015 poziţia lui Victor Ciutacu, care ne mai explică în postarea sa de pe Facebook şi că are o ascendenţă etnică evreiască. Iat-o:

“In calitate de stranepot al unui rabin ingropat de viu, va anunt public ca legea antilegionari promulgata de Iohannis si urmarirea aferenta a glorificatorilor maresalului Antonescu sunt imbecile.”

PS: Aşteptăm, curiosi, istoria cu îngropatul de viu al străbunicului Rabin.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.