Revista „Intelligence” a SRI are acum aplicaţie gratuită pe Google Play şi App Store - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Revista „Intelligence” a SRI are acum aplicaţie gratuită pe Google Play şi App Store

Intelligence Revista SRI Nr 28 - 1918Aplicaţia mobilă „Revista Intelligence”
Revista Intelligence, principala publicaţie a Serviciului Român de Informaţii şi unul dintre cele mai respectate periodice dedicate problematicilor legate de intelligence, securitate şi strategii globale, este prezentă acum şi sub forma unei aplicaţii dedicate pentru utilizatorii de terminale mobile.Aplicaţia „Revista Intelligence” este dezvoltată de specialiştii SRI şi poate fi descărcată în mod gratuit din Magazinul Google Play (pentru utilizatorii de terminale cu sistem de operare Android) şi din App Store (pentru utilizatorii de terminale cu sistem de operare iOS).

Într-un format user friendly, aplicaţia readuce în atenţie toate apariţiile revistei, realizând o retrospectivă integrală a celor peste 350 de articole publicate de-a lungul timpului şi care s-au bucurat de aprecierea publicului de cunoscători ori pasionaţi ai domeniului. Materialele sunt grupate pe categorii tematice – Editorial şi interviuAmenințări asimetrice,Securitate ciberneticăActivitatea de intelligenceCultura de securitateIstoria intelligence-uluiRubrici speciale, informează SRI.

Aplicaţia îşi propune să îi însoţească pe pasionaţii lecturilor de specialitate în toate circumstanţele în care aceştia s-ar putea bucura de conţinutul de calitate livrat de publicaţie. Aflaţi în avangarda tehnologiilor, cititorii revistei Intelligence vor avea de acum posibilitatea de a împărtăşi într-un mod simplificat articolele preferate.

Lansarea unei aplicaţii mobile este o premieră în comunitatea românească de informaţii, un nou pas al SRI către toate categoriile sale de public. Aplicaţia este prima dintr-o serie mai largă de produse care vor fi dezvoltate de Serviciul Român de Informaţii în vederea promovării valorilor de securitate naţională în rândul tinerilor, din ce în ce mai prezenţi în cyber-comunitate, mai atenţi la oportunităţile şi riscurile reţelei globale, ne informează dr. Tiberiu Tănase.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.