Hillerin: Oamenii lui Vântu din jurul preşedintelul validat - Ungureanu, Tismăneanu, Patapievici, Mihăieş, Tapalagă, Turcescu, Baconschi, Avramescu, Voinescu, Pătrăşconiu... - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Hillerin: Oamenii lui Vântu din jurul preşedintelul validat – Ungureanu, Tismăneanu, Patapievici, Mihăieş, Tapalagă, Turcescu, Baconschi, Avramescu, Voinescu, Pătrăşconiu…

Oamenii lui Vântu din jurul preşedintelul validat

de Patrick André de Hillerin

De ani de zile auziţi că Vântu vă taie salariile prin acţiunile presei pe care o conduce. De ani de zile, deşi Vântu este deja în puşcărie, vi se spune că oamenii lui Vântu vă manipulează şi vă fac să votaţi împotriva adevăraţilor reformatori ai patriei. Vântu este un soi de rău suprem, un super-erou malefic pus pe distrus ţara. Cine spune asta? Traian Băsescu, Traian Ungureanu, Mircea Mihăieş, Vladimir Tismăneanu, Horia-Roman Patapievici, Dan Tapalagă, Robert Turcescu, Teodor Baconschi, Cătălin Avramescu, Sever Voinescu, Cristian Pătrăşconiu şi mulţi alţii.

Trebuie să-i credem. Oamenii ăştia nu spun prostii. Ei ştiu cum stau lucrurile din chiar interiorul Fiarei. TRU, de exemplu, a primit de la Vântu în jur de 3.000 de euro pe lună, ani de zile, pentru a scrie exact ceea ce vrea el. Turcescu, de asemeni, n-a avut probleme în a fi plătit de Vântu fără a face nimic. Unde nimicul a fost, de asemeni, evaluat în jurul a 3.000 de euro lunar. Când a fost avansat în grad, Turcescu a trecut la un milion pe an, pe firmă. E un salt. Tot de la Vântu.

Patapievici şi-a construit o moşie pe care acum o întreţine cu greu. Cu bani de la Vântu. Baconschi, Avramescu, Mihăieş, Voinescu, Tismăneanu, Pătrăşconiu eteconiu şi etechescu mai sug, încă, din cheagul făcut pe vremea când erau plătiţi de Sorin Ovidiu Vântu.

Toţi, însă, urlă că Vântu le pune piedici în calea edificării statului de dreapta multilateral dezvoltat. De parcă Vântu i-ar suna din puşcărie pe Pleşu sau Liiceanu şi le-ar spune: „Nu uitaţi plicurile alea cu câte 3.000 de euro pe care vi le dădeam în fiecare lună! Blocaţi statul de drept!“.

Ce nu vă e clar? Unde v-am pierdut pe drum? Oamenii lui Vântu sunteţi toţi, cei 8 milioane care aţi votat împotrivă, mai puţin cei plătiţi, cu adevărat, de Vântu. Lista e mai sus, nu o reiau.

Sursa: Catavencii

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.