ExpressPress: Actorul basarabean Iurie Darie a fost inmormantat cu onoruri militare. Florin Piersic: "L-am ajutat cat am putut" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

ExpressPress: Actorul basarabean Iurie Darie a fost inmormantat cu onoruri militare. Florin Piersic: “L-am ajutat cat am putut”

La înmormântarea marelui actor Iurie Darie, astazi, cu fost trase 45 de focuri de armă. Pe tot parcursul ceremoniei, fiul lui Iurie Darie Ducu, nu s-a dezlipit de sicriul tatalui său, dar nici de Anca Pandrea. Pe langa sutele de flori depuse la mormantul actorului, Ducu a adus o coroana de flori impresionanta cu mesajul “TE IUBESC, TATA!”. De la inceputul si pana la sfarsitul ceremoniei, fiinţele cele mai apropiate de sufletul marelui actor au vărsat lacrimi necontenit, informeaza ExpressPress.

Pe ultimul drum, peste 500 de oameni care l-au iubit pe actor si care au plans alaturi de familie, l-au petrecut până la locul unde îşi va dormi somnul de veci. Sergiu Nicolaescu, fost coleg de banca din liceu a lui Iurie, dar si fost partener de film, dar si Florin Piersic i-au adus un ultim omagiu. “Tot timpul am fost in spatele povestii celor doi. I-am ajutat cat am putut, mai ales ca povestea lor s-a auzit si in Occident, de unde s-au primit sume de bani pentru ajutorul lui Iurie”, a declarat maestrul Florin Piersic (foto).

Integral si mai multe fotografii la ExpressPress.Ro

Cititi si Ce spun actorii după moartea lui Iurie Darie

Portalul Basarabia-Bucovina.Info publica in memoriam un articol despre satul lui Iurie Darie si ofera spre vizionare filmul “Cantemir” de Gheorghe Vitanidis, cu Iurie Darie si alti mari actori romani. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Vadul-Raşcov de pe Nistru, satul stravechi romanesc in care s-au nascut Dumitru Matcovschi si Iurie Darie. FOTO/VIDEO/HARTA

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.