De ce nu il suna Basescu pe Radu Moraru nici dupa doi ani de la dislocarea realizatorului Nasul Tv de la B1 Tv - Ziaristi OnlineZiaristi Online

De ce nu il suna Basescu pe Radu Moraru nici dupa doi ani de la dislocarea realizatorului Nasul Tv de la B1 Tv

Basescu Nasul Radu Moraru Foto Cristina Nichitus Roncea“Va reamintesc ce scriam in urma cu 18 luni. E chiar putin mai rau decit atit!”, a scris Radu Moraru, pe blogul site-ului televiziunii sale, Nasul.Tv, in data de 11 mai, trimitand cititorii la un articol din 12 octombrie 2011 intitulat “Telefonul lui Traian Basescu“, in care realizatorul TV relata despre teapa pe care a primit-o de la patronul ungur al RCS/RDS, Zoltan Teszari, dupa ce a fost dislocat de la B1 TV, devenit acum o oficina a unor servicii straine de Romania. Telefonul care nu mai suna. De ce nu mai suna? Asta trebuie sa afle, pana la urma, Radu Moraru. Si sa ne spuna si noua. Sa aiba oare legatura cu inclinatia lui Traian Basescu pentru protectia anumitor minoritati, etnice, sexuale, intelectuale, financiare, etc? Nu stim. Dar ne aducem aminte ca Radu Moraru a exclamat intr-o emisiune, in care arata ca Televiziunea Romana condusa pe atunci de sefutul GDS-ist “Andi” Lazescu ignorase total sarbatoarea Unirii Basarabiei cu Tara, ceva de genul acesta: “Cine l-a pus pe Lazescu la TVR sa se spele pe cap cu el!” Poate ar trebui si pe picioare…

Iata cum isi incheia Radu Moraru articolul din urma cu 18 luni:

“Din pacate, astazi nu mai exista nici macar prezumtia de a nu apartine niciuneia dintre tabere si de a nu astepta un telefon ca sa fii liber sau o interventie din partea unui “spate”. Constat insa ca exista exceptii, prietenii emisiunii “Nasul”, oameni de o calitate foarte buna, cel putin dupa cum au vorbit sau au scris in ultimii ani, oameni care ne acorda poate mai mult credit decit meritam.

Ne-ati pus pe ginduri oameni buni! Daca noua, celor liberi, nu ne-a ramas decit internetul? Sa ne vedeti seara de seara live-online de la orele 20.00 ? Oare citi sinteti? Oare citi puteti aduce in clubul nostru? Oare citi sinteti raspinditi in afara granitelor? Ne pot bloca? Astazi mi-a stat inima cind am aflat ca vreo 3 ore n-am fost pe net!

Ati propus sa alegem libertatea si infinitul internetului. Sa stiti insa ca televiziunea libera e un “sport extrem”… foarte costisitor! Si nu e o solutie sa puneti bani mina de la mina! E un gest extraordinar de generos dar nu functioneaza! Mai bine aratati-ne ca sinteti! Fiti multi, de restul ne ocupam noi! Dar grabiti-va, am impresia ca se stringe latul!

Sa fiti multi si iubiti!”

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.