Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este în război cu creștinii. Pro Vita - Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania pun la punct brigazile rosii din "statul roman" si "societatea civila" sorosista - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este în război cu creștinii. Pro Vita – Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania pun la punct brigazile rosii din “statul roman” si “societatea civila” sorosista

Foto-trucata-Protest-Stradal-Anti-Homosexual-Muzeul-Taranului-Roman-Liceul-George-CosbucComunicat de presă

Privind sancționarea de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a două organizații civice creștine pentru „discriminare la adresa minorităților sexuale”
 
Decizia luată în data de 18 septembrie de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, de sancționare cu amendă contravențională a asociațiilor „Alianța Familiilor din România” și „Pro-vita filiala București” pentru „discriminarea minorităților sexuale”, este lipsită de temei și va fi contestată în instanță.
Mesajele discriminatorii reclamate, pentru care s-a decis sancționarea, nu au existat decât pe un trucaj fotografic care a circulat pe internet și nu, așa cum se afirmă, pe un panou publicitar închiriat de cele două organizații.
Trucajul fotografic a fost preluat ca real și transformat în „știre” de redactori ai agenției de presă Mediafax, care și-au dezonorat meseria și renumele instituției pentru care lucrează.
Apreciem decizia CNCD, luată în unanimitate pe baza unei probe trucate, ca fiind o răzbunare stupidă, de ultimă instanță, pentru boicotarea difuzării, în luna februarie a.c., la Muzeul Țăranului Român, a unui film cu homosexuali. Deși am susținut acest protest, organizațiile noastre nu au participat la el, necum să îl fi „organizat”, așa cum se lasă a înțelege comunicatul CNCD și cum au afirmat unele medii de presă.
Pe cale de consecință, vom începe procedurile de contestare a decizie de amendare contravențională cu câte 1.000 de lei pentru „discriminare la adresa minorităților sexuale”, „încălcarea dreptului la demnitate al persoanelor LGBT” și „incitare împotriva organizării unor evenimente de către organizații care promovează drepturile persoanelor LGBT”, considerând decizia CNCD ca absolut nefondată.
Totodată, luăm în considerare să ne îndreptăm în instanță contra agenției de presă Mediafax, pentru repararea prejudiciului suferit.
Considerăm ironic, date fiind circumstanțele, că reclamația a fost formulată de o organizație care are ca scopuri, printre altele, tocmai promovarea libertății de expresie și monitorizarea presei românești (ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei – Academia Catavencu – Nota Red).
  • Pentru Asociația „Alianța Familiilor din România” – Bogdan Mateciuc, director
  • Pentru filiala din București a Asociației „PRO VITA” – Bogdan Stanciu, președinte

Cultura Vietii

OPINIE: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării se află în război cu creștinii
SONY DSC
În urmă cu două zile, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a hotărât să amendeze asociațiile „Alianța Familiilor din România” și „Pro-vita filiala București” cu amendă contravențională pentru „discriminare la adresa minorităților sexuale” prin afișarea unor panouri publicitare.
Așa cum am arătat în comunicatul de presă difuzat deja, amenda va fi contestată în instanță: cel puțin formal, mesajele discriminatorii reclamate, pentru care s-a decis sancționarea, nu au existat în realitate, CNCD făcând o confuzie grosieră cu un trucaj fotografic care a circulat pe internet, considerându-l drept real.
Acest trucaj a fost preluat și transformat în „știre” de redactori ai agenției de presă Mediafax. „Creația jurnalistică” a devenit material-sursă pentru mai multe articole publicate online, toate fără cea mai sumară verificare sau solicitare a unei opinii din partea celor vizați. Solicitările de corectură adresate Mediafax nu au fost niciodată onorate. Este o atitudine incalificabilă, profesional și uman vorbind, care spune destule despre calitatea celor chemați să facă presă în România, astăzi.
Pe același trucaj a fost întemeiată și reclamația trimisă către CNCD, culmea, de către o organizație care pretinde că apără libertatea de exprimare: „Active Watch”.
Dincolo de aspectul formal, un panou publicitar a existat, totuși: acesta însă nu făcea nicio referire la boicotarea proiecției unui film cu homosexuali la Muzeul Țăranului Român și nici nu „chema” sau „instiga” pe cineva, ci era o atenționare adresată, public și onest, părinților că, la liceul „George Coșbuc” din Capitală, o profesoară conduce, cu știrea autorităților, o platformă de activism ideologic pro-homosexual.
Panoul în cauză a fost vandalizat de un „grup de tineri” (cum îi place presei să-i numească pe activiștii de extrema stângă) care și-au detaliat fapta chiar pe website-ul „Active Watch” în aplauzele audienței – motiv pentru care s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, la solicitarea celor două organizații proprietare. (detalii)
Cum se explică jocul schizofrenic al „Active Watch”, care apără libertatea de expresie a homosexualilor și transformă un act infracțional într-unul legitim, în același timp în care cere reprimarea drepturilor la exprimare și anularea autorității parentale ale creștinilor din România? Răspunsul mai poate fi o enigmă doar pentru cei nefamiliarizați cu practicile grupărilor agitatorii de tipul „Active Watch”, „Miliția Spirituală”, „Asociația Secular Umanistă” și altele, care cu greu adună 50 de membri, dar se pretind „societatea civilă”, făcând o gălăgie infernală în agora (reală ori virtuală).
Să-l cităm, pro memoria, pe autorul american Raymond Raehn, care identifica o nouă formă de terorism în țara sa: cel cultural-ideologic, care
(…)„încearcă să impună tuturor americanilor o uniformitate în gândire şi comportament, fiind, prin urmare, totalitar în esenţă. Rădăcinile sale pornesc dintr-o versiune de marxism ce îşi propunea răsturnarea radicală a culturii tradiţionale cu scopul de a provoca o revoluţie socială. Revoluţia socială are o istorie lungă, avându-şi originea, după cum se presupune, în Republica lui Platon. Însă Revoluţia franceză din 1789 a fost cea care l-a inspirat pe Karl Marx în dezvoltarea teoriilor sale în secolul al XIX-lea.” (articolul complet se află aici).
Din acest caz se desprinde o concluzie îngrijorătoare: pe fondul unei ofensive fără precedent a propagandei homosexualității, asistăm la debutul reprimării opiniei creștine despre valori și societate de către cartelul infam al „corectitudinii politice”, alcătuit dintr-o instituție publică și organizații private de inspirație marxistă și anarhistă, care „sapă” împreună, nestingherite de nimeni (se-aude la SRI?), la temelia pilonilor societății – familia, credința și școala. Un exemplu edificator este activitatea „Forumului Constituțional”, organism consultativ confiscat în propriul folos de mutanții marxismului „civic”.
Îndobitocirea generației tinere cu sexualitate cât mai timpurie, distrugerea familiei prin promovarea așa-zisei „căsătorii între persoane de același sex” ori subordonarea autorității parentale în fața celei etatiste, intrate pe mâna mirceatomilor, alfredbulailor, mihailbumbeșilor și tomapătrașcilor care decid că la școală copilul nu poate fi educat în valorile părinților săi, ci întru pseudovalorile lor „europene” – iată câteva din „rețetele de succes” aplicate în numeroase țări (vezi exemplele Franței, Marii Britanii și parițial al SUA) de sinecuriștii seculari.
Exact asupra acestor pericole am dorit să stragem atenția prin mesajul panoului publicitar afișat în luna februarie. În nici un caz nu să atentăm, așa cum crede CNCD-ul, la „demnitatea” cuiva.
Cum a fost posibil ca toți cei 9 membri ai Consiliului Director să dea un asemenea verdict, fără cea mai sumară verificare a probelor administrate? Simplu: CNCD este un instrument de execuție a unor dispoziții, o vitrină de mucava, înființată pentru uzul privat al unor grupări contraculturale agresive, aflate în război cu creștinii. Reamintim în acest sens o altă decizie, dată în anul 2006 și în cele din urmă anulată de instanță, dar mult discutată la vremea respectivă. Prin aceasta se constata că prezența simbolurilor religioase în instituțiile de invățământ „discriminează” și provoacă „o atmosferă degradantă”!
Se poate deci prefigura care va fi tratamentul aplicat creștinilor din România, în cazul în care revizuirea Constituției va ridica „nediscriminarea pe criteriu de orientare sexuală” la nivelul unui principiu constituțional – așa cum doresc și insistă organizațiile anticreștine menționate (detalii): transformarea homosexualității într-un curent pseudo-religios totalitar, incontestabil, cu adepți, ritualuri și programe obligatorii. Un nou val de re-educare, de data aceasta nu prin tortură, foamete sau asasinat, cum practicau bunicii ideologici ai „Active Watch” și ai CNCD, ci prin spălarea creierelor cu emisiuni TV și curicule școlare „antidiscriminare” însoțite de pseudo-parade gay pe culoarele liceelor.
Concluzia noastră: în joc nu este o amendă sau prestigiul unei organizații, ci toate libertățile autentice pentru care s-a murit în decembrie 1989. În frunte cu libertatea religioasă și autoritatea parentală.
Aviz tuturor – și în special celor care credeau că „în România nu se poate întâmpla așa ceva niciodată”.
Treziți-vă!
Bogdan Stanciu / Ziaristi Online
_______________
Asociatia “PRO-VITA – pentru Nascuti si Nenascuti”, Filiala Bucuresti – www.provitabucuresti.ro
“PRO-VITA – for Born and Unborn”, Bucharest/Romania Branch
tel. (+40) 728 673 673 | fax (+40) 31 815 27 80 | YM: provitabucuresti  | @pro_vita | facebook.com/provitabucuresti
www.RupeTacerea.ro | www.ValeaParului.ro | Blog www.culturavietii.rowww.strigatulmut.ro | www.provitatv.ro
Abonare newsletter
Cititi si:
Print Friendly, PDF & Email

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.