Demisa şefului SRI. Daniel Morar - George Maior: 1 - 1? Adriana Duţulescu, la rece. Sorina Matei, încinsă la maximum - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Demisa şefului SRI. Daniel Morar – George Maior: 1 – 1? Adriana Duţulescu, la rece. Sorina Matei, încinsă la maximum

Incertitudine - George Maior - Foto SRIAdriana Duţulescu: George Maior a fost pus sa-si dea demisia pentru ca devenise o SUPRAPUTERE

Demisia lui George Maior nu este izvorata din dorinta acestuia de a pleca din fruntea SRI, sustin surse oficiale, ci a fost ceruta. De Iohannis si de alte structuri, inclusiv acelea care l-au sustinut si apreciat pe Maior ani de zile ca fiind cel mai profesionist specialist al serviciilor din Europa. Se pare ca Iohannis dorea sa ii ceara demisia de mai multa vreme, pentru ca in campania electorala, Maior a ales sa il ajute pe Victor Ponta. Dar ceea ce a pus capac resurselor de rabdare fata de prezenta lui in fruntea SRI a fost razboiul purtat de Maior si Ghita cu judecatorii de la CCR, culminand cu interviul difuzat sambata de B1 TV.

Miza amenintarilor la adresa judecatorilor CCR nu era amenintarea terorista care s-ar abate asupra noastra in lipsa legilor Big Brother, ci controlul asupra DNA si mai ales asupra dosarelor DNA. De altfel, atacurile la adresa lui Daniel Morar, care s-a luptat nu numai pentru respingerea legilor Big Brother, ci si pentru declararea drept neconstitutionale a unor bucati din Codul Penal si de procedura penala, arata ca de fapt, bataia s-a dus intre cei care doreau ca DNA sa fie divizia penala a SRI si cei care doreau sa faca din DNA altceva decat intr-o fabrica de dosare la dictare politica si o fabrica de interceptari telefonice si ambientale pentru bagat spaima in rivalii politici.

CCR, vazuta de noi, e chestia aia unde glasuieste Zegrean sau de unde isi creste strutii Toni Grebla, dar vazuta de prietenii de peste Ocean ai domnului George Maior este o institutie fundamentala a statului si a democratiei, pe care nu o poti ameninta, n-o poti santaja si n-o poti intimida.

“Eu sper ca CCR nu se opune SRI-ului”.  ”Eu stiu tot ce se intampla in tara pentru ca eu semnez toate mandatele, inclusiv cele de ascultare”. Sunt doar doua citate din interviul lui George Maior, care s-ar putea rezuma la o singura propozitie: “Statul sunt eu!”.

Exact pentru aceasta dorinta a lui George Maior de a fi Supraputerea in Romania, a fost pus sa plece.

Publicat pe Romania mea de Adriana Dutulescu in sectiunea Blog la data de 27/01/2015 5:07 pm – 455 citiri

Preluare: Ziaristi Online

Intr-o postarea kilometrica aflata la polul opus, publicată înainte de demisia/demiterea sefului SRI, respectiv marti, 27/01/2015, la ora 7.30 am, Sorina Matei il ataca visceral, de sub plapuma, pe Daniel Morar, fost sef al DNA, in prezent judecator la Curtea Constitutionala. Cum nu putem prelua articole inrosite, subliniate, boldite si cu italice, doar semnalam aici defularea domnisoarei: “Când Daniel Morar și-a dărâmat singur statuia”.

UPFDATE de la aceeasi sonerie: “George Maior. Un om pentru o țară.

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: Demisa şefului SRI. Daniel Morar – George Maior: 1 – 1? Adriana Duţulescu, la rece. Sorina Matei, încinsă la maximum-publicat de Victor RONCEA in Ziaristi Online- RadioMetafora.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.