Marele actor Florin Zamfirescu, acuzat de "homofobie", vs conspiraţia imbecililor gen Radu Jude, Andrei Rus, "miliţienii spirituali" şi alti mungişti - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Marele actor Florin Zamfirescu, acuzat de “homofobie”, vs conspiraţia imbecililor gen Radu Jude, Andrei Rus, “miliţienii spirituali” şi alti mungişti

Florin ZamfirescuUn neterminat ajuns lector la UNATC a pus-o de-o conjuraţie cu miliţienii “spirituali”, după ce a fost adus în discuţie în Comisia de Etică a Universităţii pentru diverse nereguli care îl pot aduce, posibil, alături de Mihnea Columbeanu, ca să-i ţină companie, măcar din solidaritate. Miza scandalului, pe lângă acoperirea fraudelor, este şi preluarea conducerii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, la viitoarele alegeri, de către gaşca de homosexuali şi antiromâni care se dă mare creatoare pe premii împuşcate pe la spate. Evident, sprijinită de soroşiştii Mungioacăi şi mass-media pro-homosexuală. La ProTv, de exemplu, cei 30-50 de nespălaţi dintre care majoritatea erau din afara Universităţii, aduşi după modelul FSN-IMGB, au devenit “peste 100 de protestatari”. În realitatea, protestarii sunt cel mult 10 studenţi de la Secţia Film. Nu este clar de ce au fost lasaţi să intre în Universitate mercenarii miliţiilor “spirituale” care au vandalizat deja holurile unei instituţii publice de învăţământ pentru care plătim şi noi taxe şi care ne aşteptăm să fie apărată de organele legii. De ce am plăti noi acum pentru curăţarea mâzgălelilor acestor neruşinaţi şi nu chiar autorii, care ar trebui identificaţi (ceea ce este foarte uşor) şi amendaţi de să-i usture, acolo unde le place mai mult. Iată cum se crează un scandal în care, dintr-odată, toţi marii profesori ai UNATC care au avut de judecat fraudele unui terchea-berchea sodomit au devenit “homofobi”, “antisemiţi”, “antimaghiari” şi te mai miri ce. Marele actor şi profesor Florin Zamfirescu răspunde tâmpeniilor debitate de lectoraşul cel viteaz iar profesorul Sergiu Anghel îl completează:

Dragul meu prieten de pe Facebook, Andrei Rus

Citesc postarea ta si nu-mi vine sa cred! Vasăzică despre orientare sexuală este vorba? Eu discutam despre ce discuta orice profesor universitar, adică problemele reale ale Facultății de film – meditații, admitere, acte întocmite superficial, cheltuieli ilegale, posibile furturi, deontologie profesională si in general tot ce poate deregla bunul mers al învățământului artistic, iar tu vorbeai de fapt despre libertatea de a face sex cu orice partener dorești?
După cum arați, bine făcut si inteligent, admis fără nici o problema la UNATC, nu mi-am închipuit sa ai asemenea complexe!
Vezi tu, noi din generațiile mai vechi, ne-am rezolvat asemenea probleme fără mare tam-tam. Din generația mea, cam 10% aveau asemenea orientare. Toți ceilalți știau, dar asta nu ne-a împiedicat sa lucram împreuna. Fac parte dintr-o generație de vârf, care a trăit intr-o vreme plină de interdicții, dar si atunci s-a putut evolua pe baza calităților artistice. Dar acum?
Andrei, poti sa fii cum vrei si cum simți ca te-a făcut natura, dar nu cred ca poti sa trăiești doar intr-o Rezervație. Tu ce faci, lupți ca sa-i convingi pe toți sa fie ca tine? Dacă părinții tai erau de părerea ta?
Nu-mi permit sa dau nume, abia asta ar fi discriminare, dar in orice timp si-n orice loc au existat si vor exista homosexuali. In același timp exista si heterosexuali. Mare e grădina domnului si cred ca avem loc cu toții in ea!
Deci tu ce dorești de fapt? Avem la admitere locuri pentru rromi, dorești sa se anunțe si locuri pentru homosexuali? Nu cred ca va fi o problema, dar… te-ai fi înscris pe acel loc?
Fiți homosexuali fără Rușine, spui tu. Sesizez ca de fapt te revolți contra “rușinii”. Dacă îți e Rușine e problema ta, nu a noastră. Tipi când nimeni nu te lovește! Ești in stare sa arunci gunoi pe o breasla care te-a primit in sânul ei, vrei sa-i transformi pe toți după chipul si asemănarea ta? Dacă de fapt îți este rusine, lupta cu rușinea ta, vezi de unde vine si depășește-o! Dacă vrei si dacă poti poarta o eticheta ca sa fie clar pentru toți ce ești tu. Unii își pun Etichete pe mașina. Fii cum simți, dar apuca-te totuși de ceeace fac si colegii tai – caută o cale noua in arta, fii revoltat contra a ceeace este șablonat si prăfuit, altfel nu inteleg ce le predai studenților din UNATC. Fiindca dacă le predai ce clamezi, ne putem trezi cu părinții lor la poarta școlii si atunci sa te ții!!!
Iar nopțile tale, așa rușinos cum ești, crede-ma, nu interesează pe nimeni!

PS cu regret te anunț ca termenul homofob nici nu exista in dictionar. In schimb exista cuvinte ca perversiune, corupere, etc., care descriu lucruri interzise unui cadru didactic…

Florin Zamfirescu

Draga Florin,

Imi pare rau ca nu am putut fi si eu cu voi astazi in curtea scolii. Anuntasem de ieri ca nu voi putea veni. Fii-mea a avut astazi serbarea de fine de clasa a XII-a si pregatirea de balul final. Emotii, lacrimi, colegi, pregatiri, rochie de bal…Nu puteam s-o las si de data asta balta ca in atitea dati cind, din cauza meseriei asteia, n-am putut fi alaturi de ea.

Am fugit insa intre doua evenimente la o intilnire cu cu cineva din scoala care mi-a spus cum stau lucrurile la film.
Draga Florine, acolo treaba e de Beciul domnesc!!! Ce face Rus e doar o imensa fumigena care ar trebui sa faca doua lucruri; 1. Sa distraga atentia de la problema de fond, si 2. Sa aduca rector pe cineva capabil sa ingroape rahatul de la film pina la prescrierea faptelor.

Am vorbit intens cu Titi la telefon in tot timpu asta. I-am spus ca nu mai putem juca cu pionii in partida asta. Trebuie sa scoatem turele, caii si chiar Regina. A fost de accord. Inca putin si lucrurile vor iesi la lumina si se va vedea si cine este Rus dar, mai ales cine e in “spatele” lui….

Intre timp vad ca se misca si studentii din interior.

Cu drag,

Sergiu

Sergiu Anghel
Prof. univ. dr.
Drama and Film University – Bucharest
Head of Choreography Dep.
Choreographer – artistic director of Orion Ballet Co-y
Plenary member of CIDD (UNESCO)
ITI Comity member
Officer of Romanian Educational Order

Reporter: V.R.

Sursa: Facebook Florin Zamfirescu via Ziaristi Online

UPDATE:  Studenţii de la UNATC resping atacul “miliţiilor spirituale” ale unui lector homosexual. Radio Europa FM, acuzat de minciună, dezinformare şi manipulare. PROTEST

Marele actor Florin Zamfirescu, acuzat de “homofobie”, vs conspiraţia imbecililor gen Radu Jude, Andrei Rus, “miliţienii spirituali” şi alti mungişti

Regizorul Constantin Vaeni despre “conflictul-scandal” de la UNATC iniţiat de un lector homosexual: “Le place ciolanul!”

Pentru prieteni…

Mesaj de pe culmile disperării

De peste douăzeci de ani asistăm cum persoane care nu au nici o legătură cu cinstea, cu onoarea sau cu interesul national, se luptă precum fiarele pădurii deasupra trupului unei Românii doborâte la pământ…

-“Rotatia cadrelor”, rotatia a trei partide vesnic la putere, la care participăm din patru in patru ani, produce acelasi rezultat deplorabil,

-minciuna ridicată la rang de realitate, ni se aruncă in fată cum ai arunca un codru de pâine câinilor,

-batjocura este adresată bătrânilor si copiilor, intelectualilor – bărbati si femei, muncitorilor si tăranilor acestei natii,

-jaful generalizat a născut miliardari fără nici un merit, in afară de acela că au stiut să se infrupte fără jenă si perfect legal, din fasolea stricată a comunismului, digerabilă pentru ei…

-cinismul cu care guvernantii nostri de ieri si de azi “motivează” dezastrul prin care trecem, ne face să credem că suntem prea multi, mâncăm prea mult, muncim prea putin, deci suntem niste handicapati

-avem un singur drept: să plătim taxe care se scurg prin canalele lor, instalate pe sub toate institutiile nationale.

– Ne-am pierdut demnitatea de români, suntem tinuti deliberat in coada Europei la toate capitolele – industrie, agricultură, cercetare, inovatie, artă, cultură, sport

-Ne arătăm stupefiati de cele petrecute in Moldova de peste Prut, dar spirochetii comunismului ne-au afectat in aceeasi măsură si pe noi. Acolo există o scuză – imputinarea populatiei autohtone. Noi nu avem nici măcar scuza aceasta! Suntem doar bolnavi.

-Am devenit un lazaret de care se feresc cu totii! Leprozeriile noastre sunt izolate prin legi restrictive, venite din afară, si am inceput să ne invătăm cu asta.

– Ne prefacem că trăim, ne prefacem că avem mici satisfactii, dar realitatea este o oglindă care nu poate fi acoperită la nesfârsit cu văluri ideologice!

– Ne autocondamnăm la moarte, din prostie si ignorantă, indatorăm pe veci viitorul urmasilor nostri, care vor simti nevoia să plece cât mai departe, lăsând nepopulat un spatiu care se va achita de datorii “prin el insusi”.

– Este in pericol insăsi TARA!!! Si vina este numai a noastră.

-Tânjesc dupa o dictatură a dreptatii si adevărului!

– Visez să trăiesc vertical, intr-o tară unde doar cinstea si onoarea sunt “interes national”, iar nu in genunchi in fata marilor puteri!

– Imi doresc parteneri care să-si tină cuvântul dat, să respecte munca, punctualitatea si corectitudinea!

– Vreau să gâstigăm respectul vecinilor nostri, iar vecinii nostri să simtă respect din partea noastră

– Pledez pentru un conducător – proprietar de drept al tării, căruia să-i pese de soarta si viitorul ei si care să nu poată spune “nu mai am nimic de pierdut, sunt la ultima investire”!

– Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Olanda, Luxemburg, Suedia si mai nou Spania, ar trebui să ne fie exemplu! Sunt tări cu nivelul de viată cel mai ridicat din lume, acolo unde si Uniunea Europeană isi are sediul…

– Inaintasii nostri, in anul 1864 ne-au lasat un posibil model. Suntem atât de incapabili să-l cercetăm atent?

– Antecesorii nostri aveau o sfântă deviză, uitată acum si pe care ar trebui s-o regândim cu totii: Regele si Dorobantul!

– Regele adevărat garant al prosperitătii tării sale si dorobantul, paznic al hotarelor ei…

– Se povesteste că odată, prin anii 1900, Carol I pleca linistit si pe jos de la Palat inspre Cotroceni, impreuna cu vreun ministru. Toti trecătorii de pe Stirbey Vodă ii făceau loc, se inclinau spunând cu respect: Maiestate!!!

A relata nu insemnează a pleda… Vă scriu cu buna-credintă a unui om care se gândeste la viitor. Va propun sa răspânditi această provocare…Astept păreri scrise cu aceeasi bună-credintă constructivă, lipsite de preconceptii…

Florin Zamfirescu

Print Friendly, PDF & Email

10 comments

  1. Pingback: Săpânța – Veșnicia are culoare albastră. Țara Făgărașului – Cu brațele întinse spre cer, în rugăciune mută. FOTO-REPORTAJE de Cristina Nichituş Roncea | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

  2. Pingback: Adevărul din spatele scandalului "homofob" de la UNATC: Licitaţii trucate şi tiraje fictive la Revista Film Menu a inversionistului Andrei Rus. RAPORT - Ziaristi Online | Ziaristi Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.