UDMR: Dan Tanasă este "un mâncător de unguri pe pâine". Presa maghiară, speriată de candidatură tânărului pe listele Alianţei Noastre România, condusă de Marian Munteanu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

UDMR: Dan Tanasă este “un mâncător de unguri pe pâine”. Presa maghiară, speriată de candidatură tânărului pe listele Alianţei Noastre România, condusă de Marian Munteanu

dan-tanasa-mancatorul-de-unguri-pe-paineDan Tanasă, cunoscutul apărător al românilor din teritoriile ocupate şi candidat ca deputat de Bucureşti al formaţiunii lui Marian Munteanu, Alianţa Noastră România, este atacat incalificabil de extremiştii maghiari care îl consideră “mâncator de unguri pe pâine”. Dan Tanasă este preşedintele Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa, licenţiat în Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi cu un master în Comunicare si Relaţii Publice. Dvs. ce părere aveţi? Tânărul din fotografia de mai sus ar putea fi un “mâncător de căpcăuni”? Iată postarea sa:

Campania electorală a UDMR pentru alegerile parlamentare din acest an are două teme principale: propaganda separatistă și incitarea la ură împotriva mea.

În lipsa unor proiecte concrete și a unor strategii prin care să contribuie la bunăstare românilor și maghiarilor, UDMR incită la secesionism teritorial printr-o campanie electorală centrată exclusiv pe mesaje separatiste.

Salvăm Oradea de București”, „Banatul puternic!” și „Să fie și maghiara limbă oficială în ținutul secuiesc” sunt mesajele cu care UDMR a demarat acestă campanie electorală.

Întrebat despre candidatura mea la alegerile parlamentare pe lista Alianței Noastre România condusă de Marian Munteanu, liderul UDMR Covasna, Tamás Sándor, a făcut o declarație pentru portalul Szekelyhon: „Mă bucur, căci așa vor vedea oamenii ce îi așteaptă dacă oameni de genul lui Dan Tănasă ar reprezenta ținutul secuiesc la București. (…) Scopul UDMR-ului este să salveze ținutul secuiesc de București și de mâncătorul de maghiari Dan Tănasă” (detalii aici).

Declarația liderului UDMR Covasna este în mod evident una incalificabilă, o incitare la ură împotriva mea. După cum ne-am obișnuit deja, UDMR incită la ură împotriva mea pentru simplul motiv că demasc de ani de zile activitatea acestei organizații extremiste, șovine și antiromânești.

Vezi și ATAC grobian al UDMR la adresa mea în direct la Antena 3

Sursa: Dan Tanasă via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.