Cine pe cine a turnat la Securitate? Dorin Tudoran si Adrian Paunescu in Dosarele CNSAS - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cine pe cine a turnat la Securitate? Dorin Tudoran si Adrian Paunescu in Dosarele CNSAS

Jurnalul National de azi ne face o surpriza si preia una dintre temele abordate de Ziaristi Online la rubrica O Nota Secreta pe zi – pe care promitem sa o mentinem conform denumirii ei -, respectiv pe cea privind-o pe “tovarasa l’ent-colonel” Rodica Culcer, in dialog cu Adrian Paunescu, pe undele Securitatii.

Astazi, cand toata scriitorimea s-a aprins de “cazul” Grosan, le oferim colegilor nostri din presa larga o tema si mai interesanta: Cine pe cine a turnat? Spicuim: “Din unele materiale rezulta ca poetul DORIN TUDORAN ar fi in posesia unor date compromitatoare privind comportarea si atitudinea lui ADRIAN PAUNESCU cu ocazia unor deplasari peste hotare. Astfel DORIN TUDORAN sustine ca ar avea fotocopia unei dedicatii elogioase data de ADRIAN PAUNESCU pe o carte a sa unei persoane marcante de la postul de radior “Europa Libera”. De asemenea, cunoaste de existenta unei benzi de magnetofon care contine discutii ale lui ADRIAN PAUNESCU cu persoane din anturajul acestui post de radio”. File din Dosarele lui Dorin Tudoran si Adrian Paunescu. Judecati singuri:

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU

    -Ce replică să mai dau la un asemenea material? Dacă mai aveti ceva pe tema aceasta cred ca merita mediatizat, clarificat, lamurit. Nu mai suntem pe vremea lui Savonarola sau Lavrentii Beria! Indiferent de situatie, îmi plac versurile lui Dorin Tudoran. Îmi plac si versurile lui Păunescu. Oricum, adevarul trebuie sustinut cu fermitate si judecata sa se facă doar cu probe de netagaduit! Părinţii mei au avut enorm de suferit din cauza unor imprudente de limbaj. Uneori, viaţa noastra a fost un coşmar, fiind de repetate ori dati afara din casa, din serviciu, cu securistii pe cap…Nu este simplu sa devii proscris! Trebuie sa faceti lumina în acest dosar. Ciudat este ca nu s-a facut lumina în dosarul lui RADU BELIGAN, încă! Dar în dosarele unor primari portocalii din Moldova înca mai aştept un semnal oficial, ca x-ulescu din Piatra Neamt nu a fost turnator la Securitate etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.