Cine pe cine a turnat la Securitate? Dorin Tudoran si Adrian Paunescu in Dosarele CNSAS - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cine pe cine a turnat la Securitate? Dorin Tudoran si Adrian Paunescu in Dosarele CNSAS

Jurnalul National de azi ne face o surpriza si preia una dintre temele abordate de Ziaristi Online la rubrica O Nota Secreta pe zi – pe care promitem sa o mentinem conform denumirii ei -, respectiv pe cea privind-o pe “tovarasa l’ent-colonel” Rodica Culcer, in dialog cu Adrian Paunescu, pe undele Securitatii.

Astazi, cand toata scriitorimea s-a aprins de “cazul” Grosan, le oferim colegilor nostri din presa larga o tema si mai interesanta: Cine pe cine a turnat? Spicuim: “Din unele materiale rezulta ca poetul DORIN TUDORAN ar fi in posesia unor date compromitatoare privind comportarea si atitudinea lui ADRIAN PAUNESCU cu ocazia unor deplasari peste hotare. Astfel DORIN TUDORAN sustine ca ar avea fotocopia unei dedicatii elogioase data de ADRIAN PAUNESCU pe o carte a sa unei persoane marcante de la postul de radior “Europa Libera”. De asemenea, cunoaste de existenta unei benzi de magnetofon care contine discutii ale lui ADRIAN PAUNESCU cu persoane din anturajul acestui post de radio”. File din Dosarele lui Dorin Tudoran si Adrian Paunescu. Judecati singuri:

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.