Larry Watts, turneu in Maramures. Dupa lansarea de la Baia Mare, cea de la Satu Mare cu participarea Prefectului. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Larry Watts, turneu in Maramures. Dupa lansarea de la Baia Mare, cea de la Satu Mare cu participarea Prefectului. VIDEO

Larry Watts la Satu Mare via Adevarul si Ziaristi Online Iunie 2013Dupa lansarea de miercuri, 5 iunie, de la Biblioteca Judeteana “Petru Dulfu” din Baia Mare, istoricul american Larry Watts s-a aflat joi la Satu Mare, unde si-a lansat, in prezenta prefectul Eugeniu Avram, cel de-al doilea volum al trilogiei sale dedicate istoriei secrete a Romaniei, intitulat “Cei dintai vor fi cei din urma”, transmite si Adevarul.

La Satu Mare i-au mulţumit că a venit în mijlocul sătmărenilor pentru a-şi lansa cartea de prefectul Eugeniu Avram, care l-a felicitat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume pe autor, viceprimarul Radu Roca si preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Stef, prin consilierul sau Ciprian Fabian. În sală au fost prezenţi intre numerosii participanti si reprezentanţi ai Asociaţiei Refugiaţilor şi Deportaţilor Satu Mare, ai Organizaţiei Evreilor din Satu Mare, directori de instituţii, profesori de istorie şi mulţi prieteni ai Muzeului de Arta Judetean.

Nord-Vest Tv prezinta un Video de la lansare via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.