DEMISIILE, NETREBNICILOR! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

DEMISIILE, NETREBNICILOR!

Protest Colectiv Guvern 3 Nov 2015Îmi anunţ demisia din postul de prim-ministru şi îmi asum responsabilitatea politică pentru tragedie”  – Noiembrie 2013, premierul Letoniei, Valdis Dombrovskis, după prăbuşirea unui centru comercial din Riga, incident care a provocat moartea a peste 50 de persoane.

Am facut tot ce am putut in zilele de doliu national si m-am abtinut sa politizez postarile, incercand sa respect durerea familiilor victimelor si ranitilor. Dar asa nu se mai poate, starea de revolta care mocneste peste tot e un fapt real, clasa politica pare rupta de realitate si de poporul pe care-l conduce.
Asa ca astazi  cer in mod public demisia urmatorilor:
1. Ponta Victor Viorel, premier
2. Oprea Gabriel, vicepremier
3. Arafat Raed, subsecretar de stat
4. Cristian Popescu Piedone, primar
Toti patru sunt in culpe morale sau chiar penale, de la premierul plagiator-inculpat penal care se plimba fara nici o treaba prin Mexic la gheneralul de mucava al interesului national care tocmai isi trecuse pe constinta un politist mort la datorie ca sa-i faca loc in trafic, de la cel care minte in fiecare zi ca a intervenit in conditii optime si in fiecare zi apar marturii care il contrazic si la primarul care in inconstienta lui criminala a favorizat tragedia.
E un avertisment: plecati din functii pana nu e prea tarziu, valul de ura depaseste deja cam orice am vazut in ultimii 25 de ani.
Sau ramaneti la locurile voastre tovarasi si mai dati 100 de lei  la salarii. A mai avut unul ideea asta. Unde-i el acum, nu-i bine…

Sursa: Politica Ta via Ziaristi Online

Foto: Călin Gheorghe via EurActiv
Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: DEMISIILE, NETREBNICILOR! | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.