Liana Stanciu: Norvegia, dă-ne copiii înapoi! VIDEO. Protest global pentru Familia Bodnariu: Sâmbătă, 16 aprilie 2016 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Liana Stanciu: Norvegia, dă-ne copiii înapoi! VIDEO. Protest global pentru Familia Bodnariu: Sâmbătă, 16 aprilie 2016

Bodnariu-Family18 copii – cetăţeni români – sunt în acest moment răpiţi de autorităţile unui alt stat – recte Norvegia – fără ca România să ştie exact unde şi în ce condiţii se află aceştia. Între ei, copiii familiilor Bodnariu şi Nan. Este cunoscut deja că MAE a recomandat în alte cazuri “discreţie”, adică “mucles”, ca să ne exprimăm conform unui ales al poporului. Dacă nu era energia familiei Bodnariu nici astăzi românii nu ar fi aflat despre tragedia cu care se confruntă părinţii unor cetăţeni români răpiţi de un sistem de tip nazist, condus de o lesbiană şi cu ramificaţii financiare până în Comitetul Director al Grupului Bilderberg.

În ciuda apelului lui Traian Băsescu, fostul său consilier, Lazăr Comănescu, actualul ministru de Externe, nu a manifestat vreun interes aparte faţă de actele inumane ale Barnevernet-ului norvegian. Repetăm: este vorba de 18 cetăţeni minori ai statului român, rapiţi şi sechestraţi împotriva voinţei lor şi a părinţilor lor în locaţii şi condiţii necunoscute din Norvegia. Nu ştim ce să mai adăugăm, ca să se înţeleagă mai bine. Poate MAE sau altcineva să propună un schimb: vi-l dăm pe Comanescu şi daţi-ne copiii înapoi! Oricum n-o să-i observe nimeni lipsa…

Zilele acestea, cunoscuta realizatoare radio – TV, Liana Stanciu, a luat poziție publică împotriva măsurilor pe care statul norvegian le-a luat împotriva familiilor Bodnariu și Nan.

“Nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Mă depășește …pentru că este inuman, lipsit de sens și lipsit de umanitate ce se întâmplă. Cred că nu există o mamă mai bună și mai puțin bună. Cred că acelea care își aruncă copiii nu sunt mame. Mai cred că femeile acestea minunate, Nan, Bodnariu sau cum se numesc ele, care au ales să nască și să iubească acești copii, sunt mamele lor. Și vor rămâne mamele lor. Iar noi, toate celelalte mame și tați de pe planetă sau măcar din România, ne vom strădui să facem tot ce putem noi, pentru a le aduce un strop de liniște.  Și mai cred că există niște oameni care au obligația să fie alături de aceste familii chinuite și să schimbe ceva”. Iată filmarea:

Sursa: Ziaristi Online

Info Update via Facebook – Norway Return the children to Bodnariu Family

“Nu este nici o problemă, Norvegia tace și nu face nimic … nu-i nimic !
Zeci de mii de oameni din 4 continente vor ieși în stradă în principalele capitale din Europa, metropole din SUA, Canada și Australia !
Sâmbătă 16 aprilie 2016 – Protest Global Pro Bodnariu / Stop Barnevernet !
În acea zi ar trebui montate camere video și transmise Live protestele pe toate televiziunile importante din întreaga lume!”

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.