Amanta lui Tokes a ajuns in Libertatea si in presa maghiara - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Amanta lui Tokes a ajuns in Libertatea si in presa maghiara

de Grossu Dan / 09 Decembrie 2011

Prohaszka Rad Boroka, 37 de ani, este asistenta lui László Tökés, 59 de ani, la Parlamentul European, unde fostul episcop reformat deţine funcţia de vicepreşedinte. Conform site-ului ziaristionline.ro, tânăra îndeplineşte, pe lângă funcţia oficială, şi una mai intimă, fiind iubita euroalesului.

Colegii de la ziaristionline.ro au reuşit să pună mâna pe un document aflat la Judecătoria Oradea, depus de fosta soţie a lui László Tökés, Edith, în care aceasta explică motivele pentru care a înaintat cerere de divorţ şi a decis să pună capăt unui mariaj care a durat 25 de ani. Pe lângă acuzaţiile că fostul episcop reformat o teroriza psihic şi o trata ca pe o secretară, solicitându- i chitanţe pentru toate bunurile cumpărate în casă, Edith s-a plâns şi de faptul că europarlamentarul o înşela sistematic.

Fosta soţie l-a acuzat de adulter

În documentul amintit mai sus, femeia precizează că a refuzat să participe la o ceremonie desfăşurată la Timişoara, deoarece la eveniment László Tökés era însoţit de amantaconsilieră: “Exemplul elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revoluţiei din 1989, când la festivităţile de la Timişoara a fost prezentă actuala amantă, anume Prohaszka Rad Boroka, o tânără din Miercurea- Ciuc. A făcut acest lucru fără scrupule, iar din acest motiv am refuzat să particip la comemorare”. Prohaszka Rad Boroka, femeia care i-a “furat” inima lui Tökés, este absolventă a Universităţii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Foto: ziaristionline.ro

Sursa: Ea e amanta episcopului Tökés – Ştiri interne | Libertatea.ro

Pe 2 decembrie, Libertatea a luat atitudine faţă de declaraţiile lui László Tökés, care cerea românilor să accepte autonomia Transilvaniei

 Si presa maghiara a inceput sa relateze despre aventurile “DSK-ului de Ardeal”:

Az EP-alelnököt egyik asszisztensével, Prohászka-Rád Borókával hozták hírbe. Nem ez az első ilyen jellegű eset. Demeter Szilárd, Tőkés sajtófőnöke korábban azt nyilatkozta, módszeresen kívánják lejáratni a politikust.

Prohászka Rád Boróka, Tőkés László | Fotó: ziaristionline.ro

Prohászka-Rád Boróka a Sapientia EMTE adjunktusa, a Kulturális és Nyelvi Kölcsönhatások Kutatóközpontjának munkatársa.

A román bulvársajtó Prohászka-Rád Borókán kívül több, Tőkés László környezetében dolgozó vagy ismerettségi körében élő nőt szeretőjeként nevez meg, és szemtanúkra hivatkozva beszámol az állítólagos kalandokról.

Tőkés László volt felesége, Joó Edit válókeresetében többek között arra hivatkozott, hogy házasságuk férje sorozatos hűtlensége miatt romlott meg. A házaspár válását idén mondták ki.

manna.ro/ Ziariști Online

Au mai relatat:  Ziare.com, eBihoreanul, Stiri de Cluj, Gazeta de Cluj, Cotidianul, Bucharest Herald, Romania InternationalSecret Politic, Medias Info, Mediaddict, Ziare pe Net, PresaOnlineDan Tanasa Agache Aurel, Roncea.Ro, Femina 🙂 , Etc

De unde a pornit: EXCLUSIV. Amanta lui Laszlo Tokes, pastor si vicepresedinte al PE: Prohaszka Rad Boroka, o sexy-asistenta mai tanara cu doar 22 de anisori. FOTO/VIDEO/DOC

Vezi Video:

Amanta lui Laszlo Tokes – juna Boroka Prohaszka… de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. …halal …popa,halal europarlamentar[ar trebui ”exmatriculat”definitiv si imediat]! cand te gandesti cine ”tulbura” mintile si strica linistea maghiarilor si a secuilor!!Sau ,cine stie.poate ca in anumite situatii,cand stapanii sunt plecati cu ceva treburi prin ”targ” este bine sa ”lasi,, cainele liber ,sa-l deslegi din lant pt. ca sa poata latra si el asa ,aparent fara rost, chiar si la pasarile cerului! Nu prea mai este de temut,acum incep sa-i cada dintii,nu mai poate musca.Pt k inca latra, pe moment e ink bun la ”ceva ” si latratul desi este tot mai slab si ragusit Acest individ,a inselat pe toata lumea,pana si pe Dumnezeu!Oare nu-i este frica,pt k rusine,s-a vazut nu-i este?!care dintre maghiari sau dintre secui,oricat de creduli sa zicem ca ar mai fi,pot sa-l accepte pe acest om,sa -l aiba drept exemplu de urmat?Candva,de mult timp,l-am stimat pe acest om.Intr-un anume fel,acum il urasc pt k a inselat sperantele a doua entitati nationale profitand de dorinta lor comuna deLIBERTATE,cand pe parcurs ,uneia dintre entitati i-a insuflat desbinarea iredentismul ,iar in loc de a gandi si actiona impreuna la rezolvarea problemelor pe care noua situatie ni le ridica,a semanat suspiciunea,separatismul si fireste uneori ura! In schimb ,,inalt preasfintiasa” a urcat treptele maririi preotesti si sociale;din pacate insa a coborat- si continua s-o faca insistent si cu succes-trep-tele infernului.Acolo ,sigur va da socoteala despre inselaciunile sale.Poate ca,acum cand ”i se cam termina gazul” cu iz iredentist ar trebui sa-si vada de …familie, de suflet sa-si ceara iertare celor pe care i-a inselat in credinta,sa incerce a fi pater..copiilor sai!…
    ;
    ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.