VIDEO Nasul Tv: Ce a cautat Soros in Romania? Scurtatura spre Rosia Montana cu salvamontistul Ponta si salvamarul Basescu sau tigania din Frumusani? - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO Nasul Tv: Ce a cautat Soros in Romania? Scurtatura spre Rosia Montana cu salvamontistul Ponta si salvamarul Basescu sau tigania din Frumusani?

George-Soros-cu-tiganii-din-Frumusani-Romania-inainte-de-a-se-intalni-cu-Basescu-si-Ponta-10-11.05.2013Victor Roncea Blog: In plin scandal mondial legat de George Soros si Benny Steinmetz, unul dintre miliardarii israeliani implicati in afacerea Rosia Montana (cititi: ROSIA MONTANA AFRICANA), magnatul maghiaro-evreo-american face un desant operativ in Romania, unde tocmai a aparut si o Compania de stat pentru Rosia Montana. Sub acoperirea unei plimbari la Frumusani prin tiganie, la brat cu presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, caruia i-a facut agenda la noi in tara pentru a prezenta Romania, din nou, drept Tigania (dupa cum se vede; felicitari, SIE!), George Soros se intalneste pe sest cu pionii lui de plumb, Traian Basescu si Victor Ponta. Sursele mele mi-au certificat ca una dintre intalniri deja a avut loc. De ce ascund Presedintele si Premierul Romaniei intrevederea cu controversatul dar altfel foarte generosul – cu unii – miliardar pretutindenar?

PS: Cica vizita de la Gradina Romologica din Frumusani a fost asigurata de organizatiile lui Soros Roma Education Fund – REF (adica e de la Roma?; cofinantata de Soros Open Society si Banca Mondiala in cadrul programului de incluziune a tiganilor initiat de Fondul specializat al lui Soros de la Budapesta) si Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială – CEDS.

PS 2: In cursul interventiei telefonice de la Nasul Tv, ziaristul Victor Roncea a fost incunostiintat de realizatorul tv Radu Moraru ca in curand nu va mai putea folosi cuvantul “tigan”. Cum apelativul folosit de Victor Roncea era “tiganus”, deci un diminutiv, facem apel catre George Soros si Academia Romana sa gaseasca diminutivul “tiganusului”. Care ar putea fi: “romulus”? Si Remus ce zicea?

Info si mai multe foto de la vizita din 10 mai 2013 la Roncea.Ro

Video: Nasul Tv

Sursa: Ziaristi Online

Nasul TV via Roncea Ro: Soros, intalnire secreta in Romania cu Ponta si Basescu de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

7 comments

  1. Pingback: RETEAUA MAFIOTA ROTHSCHILD &GEORGE SOROS DIN ROMANIA! | Octavpelin's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.