EXCLUSIV. Amanta lui Laszlo Tokes, pastor si vicepresedinte al PE: Prohaszka Rad Boroka, o sexy-asistenta mai tanara cu doar 22 de anisori. FOTO/VIDEO/DOC - Ziaristi OnlineZiaristi Online

EXCLUSIV. Amanta lui Laszlo Tokes, pastor si vicepresedinte al PE: Prohaszka Rad Boroka, o sexy-asistenta mai tanara cu doar 22 de anisori. FOTO/VIDEO/DOC

Despre divortul cu scantei al pastorului reformat si autonomist recalcitrant Laszlo Tokes, ajuns vicepresedinte al Parlamentului European cu sprijinul Fidesz, s-a tot vorbit. La proces s-au formulat de la acuzatii privind terorizarea sotiei, Edith Tokes, pana la declaratii ale martorilor oculari care l-au surprins pe presedintele Partidului extremist al maghiarilor din Transilvania in chiloti, beat mort, dupa o aventura cu o tanara de 30 de ani.

Într-o declarație dată în timpul procesului de divorț al soților Tokes, preotul reformat Balogh Barnabas, fost consilier al lui Tokes Laszlo începând cu 1998, a povestit cu lux de amănunte umilințele la care a fost supusă Tokes Edith, în cei 25 de ani de căsnicie. Despre una dintre aventurile extraconjugale ale sefului sau, Balogh Barnabas afirma: “Eram cazați la hotel, fiecare avea camera lui. La mine în cameră s-au strâns câțiva participanți, pentru a bea niște vin, m-am dus să-l chem și pe el, însă el mi-a spus că nu vine, spunându-mi însă să o trimit la el în cameră pe Szabados Argentina (foto stanga). Chiar am condus-o, iar el o aștepta în cameră, stând pe pat și cu bustul gol, doar în pantaloni”, a declarat Balogh în fața magistraților orădeni. O alta presupusa amanta amintita la proces a fost o anume Palfi Noemi (foto dreapta), o orădeancă în vârstă de 43 de ani, căsătorită cu un preot reformat, mamă a trei copii si presedinta a Asociației “Csillagocska” din Oradea. Aceasta a negat insa. Mai era pomenita si “o studenta” care l-a insotit pe europarlamentarul maghiar intr-o vizita in Statele Unite. Dar ce nu s-a aflat, atunci, cu certitudine, este numele amantei actuale a pastorului reformat, despre care sotia afirma ca i-a luat locul la celebrarea manifestarilor a 20 de ani de la revolutie si a stat alaturi de Lech Walesa si alti invitati de marca, la aniversarea de la Timisoara.

Chiar daca opinia publica a reusit sa afle cate ceva din Scrisoarea fostei sotii, Edith Tokes, catre Prezbiteriul Bisericii Reformate iar presa ceva mai multe despre infidelitatile europarlamentarului de rang inalt, numele amantei care a pus capac unei relatii de 25 de ani a ramas ascuns. Pana acum.Suparata ca scandalagiul in sutana a facut o Intampinare la actiunea ei de divort, Edith Tokes nu a mai avut insa nici o retinere in a introduce numele amantei in chiar cererea ei de Raspuns la Intampinare catre Judecatoria Oradea. Documentul a fost obtinut, acum, in exclusivitate, de portalul Ziaristi Online, care prezinta, in premiera, numele amantei, dupa cum l-a dezvaluit fosta sotie. Tinerica este nimeni alta decat una dintre asistentele agitatului vicepresedinte al Parlamentului European din partea UDMR, conform site-ului oficial al PE. El, aproape 60, ea, o tanara zglobie, bine-facuta, cu doar 22 de ani mai micuta, originara din Miercurea Ciuc, absolventa de Babes-Bolyai, in timpul liber asistenta si la Universitatea Sapienta, pe numele ei Prohaszka Rad Boroka.

Prezentam mai jos documentul depus de Edith Tokes la Judecatoria din Oradea – in text, Foto si PDF – cat si cateva ipostaze care de care mai dragute cu amanta de-acum oficiala a vicepresedintelui Parlamentului European, membru al Grupului Partidului Popular European – Crestin si Democrat. Oare diriguitorii Parlamentului European si ai grupului PPE plus Fidesz si UDMR, ca sa nu mai vorbim de prelatii Protopopiatului Reformat de Bihor, stiu in ce mocirla este tarata morala crestina si doctrina de “dreapta”, “crestin-democrata”, pe care sustin ca o reprezinta?

Iata filmul:


Amanta lui Laszlo Tokes – juna Boroka Prohaszka… de ZiaristiOnlineTV
Iata datele:

CATRE JUDECATORIA ORADEA

Subsemnata Tokes Edith domiciliata in Oradea str. Louis Pasteur nr.42 A
duplex 4A, parte in procesul de divort de numitul Tokes Laszlo dosar
nr.5792/271/2010 formulez prezenta:

RASPUNS LA INTAMPINARE

1/ Sa dispuneti desfacerea casniciei din vina exclusiva a paratului.
Am toate dovezile referitoare la comportamentul imoral, neacomodare in viata familiara si in casnicie, abandonarea persoanei mele si inlaturarea mea din drepturile de sotie.

2/ Ceea ce priveste acuzatia lui despre asa zisa “sete bolavicioasa de bani si dupd avantajele functiilor politice si sociale pe care le detine” este” drept ridicol, iar prin martori pot dovedi contrariul. Tocmai datorita atitudinii lui fata de mine nu am putut impartasi privilegiile si avantajele functiilor sale deoarece paratul nu s-a afisat cu mine in public, m-a marginalizat datorita faptului ca in anturajul sau intotdeauna a fost prezenta actuala legatura extraconjugala. Datorita acestei marginaliziri si neafisari nu am cunoscut cercul lui social si politic.

Exemplu elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revolutiei din 1989, cand la organizatiile de o saptamina la Timisoara a fost prezenta actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tinara de 35 de ani din Miercurea Ciuc. A facut acest lucru fard scrupule. Pe langa alte motive intemeiate din acest motiv nu am participat la comemorare din protest.

Sau in anul 2009 la data de 16 iunie paratul intenlionat nu m-a luat la Washington la festivitatea de preluare a medalionului sau decoratiunii Truman-Reagan care s-a dat cu ocazia comemorarii de 20 de ani a Revolutiei din 1989. M-a exclus din istoria noastra comuna revolutionara. Nici nu m-a instiintat de primirea acestei onoratii distincte, in schimb a luat-o la Washington pe amanta sa si pe secretarul sau din Budapesta.

3/ Mentionez ca inainte si in timpul Revolutiei paratul s-a folosit de mine iar dupa Revolutie m-a abandonat si m-a terorizat psihic deoarece i-am stat in cale si s-a plictisit de casnicie. In toata perioada casniciei noastre a fortat divortul pana ce am cedat.
Totodata mentionez ca efortul si munca mea de 24 de ani de casnicie s-a cladit in cariera lui clerica si social-politica. In timp ce paratul a fost preocupat de cariera lui si si-a trait viata solitara, eu am crescut singura trei copii, dar cand a ajuns europarlamentar la Bruxelles, a refuzat sa ma ia si pe mine. Nici macar o singura data nu am fost invitata, in schimb si-a luat amanta.

4/ Dupa 24 de ani de umilire, abandonare si teroare psihica in decembrie 2009 am decis sa parasesc locuinta parohiala de pe str. Libertatii nr. 42 si sa ma mut in bunul nostru comun de pe str. Louis Pasteur, unde are de fapt domiciliul stabil chiar si paratul. Am luat aceasta decizie stiind ca la Timisoara la comemorare este prezenta relatia lui extraconjugala.

5/ Toate acuzatile din Intampinare aduse pe seama mea pot fi contrazise prin martori si probe scrise. Neglijarea functiilor casnice, dominarea copiilor sau setea irationala de bani si de putere sunt acuzatii ridicole.
Mentionez ca paratul in ultimele luni din anul 2009 a asigurat familiei suma de 500 euro (!), iar dupa ce ne-am mutat cu fiul meu Marton, a asigurat lunar pentru alimentarea si taxele de intretinere doar 150 euro.
Toate aceste sume din venitul lui net de europarlamentar, recent ajuns vicepresedinte in PE (!).
Acuzatiile sale sunt pur si simplu absurde, chiar se poate vorbi de razbunare si santajare continua prin bani. Am dovezile corespunzatoare. Paratul profitand de faptul juridic dupa care copiii au implinit 18 ani si nu cer prin Instanta 1/3 din venitul net al lui.

6/Va rog sa luati in considerare faptul deosebit de important ca paratul Laszlo Tokes este persoana clerica care a detinut functia de episcop timp de 20 de ani. Deci m-am casatorit cu un pastor reformat care m-a amagit si mintit despre viata, familie si morala, in schimb tot timpul a avut aventuri si legaturi extraconjugale.

Acest aspect important confera o judecare morala si sociala mai profunda si aparte a comportamentului sau.

7/ Resping toate acuzatiie referitoare la UDMR si implicarea lor in procesul meu de divort. Le consider obsesie politica grava si idei fixe din partea paratului, pe de alta parte in mod intentionat bate campuri politice.

Oradea.
Data: 28.09.2010

Semnatura:
Tokes Edith

Tokes Edith sotia lui Laszlo Tokes il spulbera pe episcop in procesul de divort – Raspuns catre Judecatoria Oradea – Ziaristi Online PDF

UPDATE: Amanta lui Tokes a ajuns in Libertatea si in presa ungara

Print Friendly, PDF & Email

26 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.