"Occupy Conti" - "Occupy Rosia Montana" - "Occupy Transilvania". "Revolutia" Soros de la Cluj lansata de ziua "Marii Revolutii Bolsevice" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

“Occupy Conti” – “Occupy Rosia Montana” – “Occupy Transilvania”. “Revolutia” Soros de la Cluj lansata de ziua “Marii Revolutii Bolsevice”

Site-ul Roncea.Ro a fost ras de pe internet in miez de noapte, pe 7 noiembrie, ziua “marii revolutii bolsevice” si, totodata, a lansarii noii “revolutii” Soros, pornita prin “Ocuppy Rosia Montana”, de la Cluj spre vestul Transilvaniei, informeaza editorul Victor Roncea. Specialistii consultati pentru recuperarea blogului Roncea.Ro considera ca este vorba de acelasi tip de atac inregistrat in timpul vizitei presedintelui Traian Basescu la Rosia Montana, cand erau prezentate imagini in exclusivitate cu “activistii” anarhisti ai “societatii civile bolsevice”. Atacul cibernetic de la momentul respectiv a fost contracarat, ca si acesta, in cele din urma. Practic insa, timp de 12 ore, Roncea.Ro a fost “ocupat”, fiind golit de continut si blocat total.

Revenind la povestea de la Cluj, este semnificativ si revelator, credem noi, faptul ca anarhistii Soros si-au ales ziua aniversarii “Marii Revolutii Socialiste” ca data a declansarii “Revolutiei pentru Rosia Montana” prin actiunea de “eco-gherila” “Occupy Conti” (foto), dupa modelul “Occupy Wall Street” si, in acest caz, cu tinta finala: “Occupy Transilvania” .

UPDATE: De altfel, “activistii” Soros se lauda singuri pe aceasta tema: “Acest demers se alatura miscarii “Occupy” in care sunt activi milioane ce cetateni din intreaga lume. Miscarea a avut ca punct de plecare nemultumirea generalizata a cetatenilor lumii cu privire la esecul sistemului financiar global actual.”

QED

Print Friendly, PDF & Email

6 comments

 1. Carla

  Eu consider ca degeaba s-au baricadat, asta nu-i ajuta pe rosieni, care traiesc cu doar 180 lei/luna. De ce oare nu vor sa accepte solutiile care chiar i-ar ajuta pe localnici, propuse de rmgc, daca altele concrete nu sunt in stare sa aduca?

  • Rica

   Glumesti? Romania detine 20% din rezerva mondiala de aur. Daca noi nu am avea politicieni vanduti am avea un cuvant greu de spus in stabilirea pretului aurului la nivel global. Localnicii si povestile ecologice sunt apa de ploaie. Lucrul
   de care trebuie sa ne ferim noi este controlul total corporatist al tarii noastre, restul sunt povesti mai mult sau mai putin emotionante.

 2. cristina

  mai comandam o revolutie esuata? mi se pare ca ideea de revolutie e prea mult pentru un protest tinut de 6 oameni. cat despre sensul de revolutie noi nici in 89 nu i-am prins inteles, cu atat mai putin acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.