Laszlo Tokes da in judecata Libertatea si Ziaristi Online la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles. FOTOGALERIE cu "Amanta lui Tokes" Prohászka-Rád Boróka - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Laszlo Tokes da in judecata Libertatea si Ziaristi Online la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles. FOTOGALERIE cu “Amanta lui Tokes” Prohászka-Rád Boróka

Printr-un Comunicat de presa, extremistul maghiar Laszlo Tokes a reactionat violent la dezvaluirile facute la Tribunal de fosta sa sotie, Edith Tokes, privind relatiile intime pe care le intretine prin Parlamentul European,  cu propria-i asistenta, Prohászka-Rád Boróka, inca de dinainte de divort. Portalul Ziaristi Online a reprodus afirmatiile facute la tribunal, sub juramant si semnatura, de fosta sotie a europarlamentarului, care il acuza pe Tokes ca are o amanta cu (doar) 22 de ani mai tanara decat el. “Exemplu elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revolutiei din 1989, cand la organizatiile de o saptamana la Timisoara a fost prezenta actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc. A facut acest lucru fara scrupule”, se scrie in Raspunsul la Intampinare formulat de Edith Tokes la Judecatoria din Oradea. Documentul a fost reprodus in exclusivitate de Ziaristi Online, informatia privind amantlacul lui Tokes fiind apreciata si preluata a doua zi de Libertatea, unde a facut (doar) 22.000 de acesari, cat si de alte ziare si site-uri nationale de limba romana si maghiara. Drept urmare, Tokes a amenintat publicatiile ZiaristiOnline.Ro si Libertatea ca vor fi date in judecata pentru “calomnie si defaimare” la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles, scrie portalul maghiar manna.ro in articolul intitulat inspirat “Tokes, DSK-ul de Ardeal, da in judecata pentru defaimare”. Daca plateste Parlamentul European transportul, suntem de acord, au replicat in cor ziaristii online.

Plangerea a fost facuta inca de luni, relateaza Új Magyar Szó, care citeaza din Comunicatul transmis de Biroul de presa al vicepresedintelui PE. Tokes Laszlo a sesizat autoritatile maghiare, romane si “forurile competente europene”, inclusiv de la Parlamentul European, preia cotidianul maghiar din Comunicatul citat. In acelasi ravas vitriolic, Demeter Szilard, purtatorul de cuvant al lui Laszlo Tokes, isi permite sa o acuze de minciuna pe fosta sotie a pastorului reformat, Edith Tokes, despre care afirma ca “nu este o sursa credibila”.

Manna.ro prezinta la randul sau acest Comunicat din partea “DSK-ului”, in care Tokes si ai lui detaliaza cum vom fi tarati in judecata pe la toate instantele hune si europene. Pentru ca expertii lui Tokes au identificat ca din cele circa 100 de fotografii cu Prohaszka Rad Boroka in diverse ipostaze, care de care mai sexy, una singura nu ar fi “amanta lui Tokes”, redactorul responsabil cu selectia a fost sanctionat drastic si obligat sa plaseze toate pozele eliminate in prezent de pe diferite conturi de retele sociale la loc pe internet, intr-o picanta FOTOGALERIE disponibila mai jos.

In Comunicatul citat, adjunctul lui Lazslo Tokes, Demeter Szilard, mai confunda dreptul oamenilor de a se entuziasma pe internet cu “chestiuni orchestrate”  de care “s-a plictisit”. Tot acelasi Szilard afirma, in timpul ce ieseau la iveala declaratiile groaznice ale doamnei Edith Tokes privind modul cum a fost maltaratata timp de 20 de ani de fostul episcop, ca este vorba de “minciuni ale Securitatii” transmise mass-media intr-o “campanie orchestrata de defaimare”. Hotul strica hotii. La fel si azi.

Redam mai jos afirmatiile hazardate ale lui Tokes si ai lui, atentionandu-i ca daca chiar isi doresc sa dea pe cineva in judecata aceasta ar trebui sa fie fosta sotie abuzata, doamna Edith Tokes, pe care o mai si persifleaza punandu-i la indoiala suferinta dovedita deja in Tribunal. In cazul in care le ia mintile Gingis Han, ii asteptam la tribunal, cu doamna Edith Tokes ca martor, pentru a ne declara in detaliu si, eventual, printr-o transmisie in direct si pentru Parlamentul European, cum sta treaba cu delapidarile pastorului reformat, hotiile, turnatoriile, ticalosiile, curvasariile, betiile, orgiile, etc, etc, etc si, la urma, daca mai este nevoie, o sa discutam si despre “actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc”.

Si poate ne lamureste si privind aceste aspecte: Vicepresedintele Parlamentului European, Laszlo Tokes, informator al Securitatii si agent al serviciilor ungare. The vice president of the European Parliament has been an informer for Securitate and an agent for the Hungarian Secret Police. DOCUMENTE aici. See DOCUMENTS

Contactata de Ziaristi Online, mama tinerei asistente, dr Prohaszka Rad Ibolya de la Spitalul Judetean Harghita, membra a conducerii teritoriale a Colegiului Medicilor (foto dreapta) nu a vrut nici sa infirme nici sa confirme daca Laszlo Tokes se va casatori cu fiica sa, Prohaszka Rad Boroka.

In cazul in care vreti sa va piste cuvintele in cap am preluat si textul original al “comunicatelor”  “filosofilor” lui Tokes, preluate de manna.ro:

Demeter Szilard, responsabilul cu presa al vicepresedintelului Parlamentului European, Laszlo Tokes, a reacționat la recent izbucnitul scandalul sexual printr-o declarație. Laszlo Tokes a fost de mai multe ori acuzat anii trecuți că are relații cu tinerele funcționare care lucrează pentru el. „Găsim ca foarte interesant faptul că tot atunci când ziaristionline „a dat” peste (scandalul) Prohászka-Rád Borókára, în acceași zi, de pe o adresa de e-mail, probabil falsă, au fost trimise pe foarte multe alte adrese, mesaje care, pe baza unor documente, altfel de încredere, se insinua același lucru. Este vorba de o acțiune orchestrată, chestiune de care eu m-am plictisit”.

Nyilatkozatban reagált Demeter Szilárd, Tőkés László EP-alelnök sajtósa a politikus körül kirobbant újabb szexbotrányra. Tőkés Lászlót az utóbbi években többször megvádolták azzal, hogy munkatársaival, fiatal beosztottjaival folytat viszonyt. „Nagyon érdekesnek találjuk, hogy ugyanakkor, amikor a ziaristionline “rátalál” Prohászka-Rád Borókára, aznap egy vélhetően álnév alól emailt küldenek ki fűnek-fának, amelyben egyébként bizalmas iratok alapján inszinuálják ugyanezt. Összehangolt akcióról van szó, és én ezt már nagyon meguntam.

„Din aceste motive, vom sesiza justiția română, ungară și respectiv responsabilii PE pentru calomnie, daune aduse onoarei etc. (pentru că în toate cele trei țări au fost trimise pe adresele electronice scrisori calomnioase). Juriștii noștri examinează posibilitatea ca publicațiile naționale ziaristionline si libertatea.ro să poată fi date în judecată cu cle mai mari șanse de câștig”
„Ezért hétfőn ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk hitelrontás, becsületsértés stb. gyanújával a román, a magyar és az EP-ben illetékes hatóságoknál (mindhárom országban élők címeire mentek ki rágalmazó levelek). Jogászaink most vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a ziaristionline és a libertatea.ro honlapokat hogyan tudjuk a legeredményesebben perbe fogni”

Aș dori să separ două lucruri: ce spune în timpul divorțului o femeie probabil vătămată este un lucru, ca să spun așa va trebui să dea socoteală cu propria conștiință. În orice caz instanța nici la fond și nici la recurs nu a considerat credibilă această acuzație. Dar acuma este vorba de onoarea colegei noastre Prohászka-Rád Boróka care lucrează foarte eficient, cinstim munca ei și de aceea nu vom permite în nici într-un caz ca onoarea ei să fie terfelită.”
”Szeretnék két dolgot szétválasztani: hogy mit mond válás közben egy vélhetően sértődött asszony, az egy dolog, hogy úgy mondjam, a saját lelkiismeretével kell elszámolnia. A bíróság mindenesetre sem első fokon, sem másodfokon eleddig nem adott hitelt ennek a vádaskodásnak. De most már a kollégáink becsületéről van szó, Prohászka-Rád Boróka nagyon megbízhatóan dolgozik, megbecsüljük a munkáját, éppen ezért semmi esetre sem fogjuk hagyni, hogy a becsületébe gázoljanak.”

În comunicat se spune că vor lua în considerare toate mijloacele juridice ca să apere cinstea, onoarea demnitatea umană și reputația lui Prohászka-Rád Boróka. Se susţine că Prohászka “vorbeşte patru limbi la cel mai înalt nivel, este extrem de bine pregătită şi o colegă muncitoare, care în activitatea Parlamentului European în calitate de asistent a fost de asemenea recunoscută pe scară largă.”
A közleményben leszögezik, minden jogi lehetőséget igénybe fognak venni, hogy Prohászka-Rád Boróka “becsületét, emberi méltóságát és jóhírét” megvédjék. Azzal érvelnek, hogy Prohászka “négy nyelvet felsőfokon beszélő, kitűnően felkészült és nagy munkabírású munkatárs, akinek az Európai Parlamentben asszisztensként végzett munkáját a legmesszemenőbb elismerés illetheti”.

Ei (oamenii lui Tokes) pun la indoiala publicatia  ziaristonline.ro, a cărui redactor “nici măcar nu a fost în măsură ca în fotografia cu inimioara manipulantă să  identifice colega noastră  (fotografia menționată a fost făcută la deschiderea biroului Ținutului Secuiesc și nu colega noastră este protagonista acolo). Susținerile unei femei care dorește să divorțeze nu pot fi luate ca sigure în special pentru că în procedurile civile de până acum aceste insinuări nu au putut fi probate. ”
Kétségbe vonják a ziaristonline.ro bulvároldal hitelességét, melynek cikkírója “még arra sem volt képes, hogy a manipulált szívecskés fotón kolléganőnket azonosítsa be (a jelzett fotó Székelyföld brüsszeli képviseletének megnyitóján készült, és nem kolléganőnk szerepel rajta). Egy válni akaró asszony állításait pedig nem lehet készpénznek venni, főként úgy nem, hogy az eddigi polgári peres eljárás során ezen inszinuációkat nem tudta bizonyítani”.

“Dacă până acum nu era limpede, “sursele” autorilor sunt cel puţin lipsite de credibilitate”, se mai arată în comunicat. Reprezentanţii biroului lui Tokes susţin că afirmaţiile lui Edith Tokes, care într-un document depus la Judecătoria Oradea, în cadrul procesului de divorţ, a afirmat că asistenta europarlamentarului este amanta fostului episcop, nu pot fi considerate adevărate, transmite si eBihoreanul. (O sa veda Demeter Szilárd chiar maine ce zice doamna Edith Tokes 🙂 – Nota Z.O.)

Biroul de presă a publicat si declarația lui Prohászka-Rad Boróka : “Eu, Dr. Prohászka-Rad Boróka, asistent universitar, mă  distanţez de calomniile făcute la adresa mea. După cum ştiţi, lucrez din  septembrie 2010 la biroul vicepreședintelui Parlamentului Tőkés László. Este o susținere nereală care descrie această relaţie de muncă dincolo de limitele stricte ale profesionale, încălcându-mi astfel  onoarea mea, demnitatea mea şi mândria personală. “
A sajtóiroda közölte Prohászka-Rád Boróka nyilatkozatát is: “Én, Dr. Prohászka-Rád Boróka PhD, egyetemi adjunktus, elhatárolódom a személyemet ért rágalmazásoktól. Amint az köztudott, az Európai Parlament alelnökének, Tőkés Lászlónak brüsszeli irodájában dolgozom 2010 szeptemberétől. Valótlan állítás, amely ezt a munkaviszonyt a szigorú szakmai kereteken túlmutatónak írja le, megsértve ezzel a becsületemet, személyes méltóságomat és önérzetemet”.

Nota Ziaristi Online: Demeter Szilárd ar trebui să probeze, eventual cu copii după cele două sentințe, afirmația că Instanța nu a considerat credibilă acuzația de adulter. Declaratia lui va primi, cu siguranta, un raspuns potrivit din partea doamnei Tokes Edith.

La declaratia de presa a vicepresedintelui Parlamentului European, un portal online observa ca:
Laszlo Tokes foloseşte oficial semnătura “vicepreşedinte ardelean al PE”

Vicepreşedintele Parlamentului European Lazlo Tokes îşi semnează comunicatele de presă cu titulatura “vicepreşedintele ardelean al Parlamentului European”. Purtătorii de cuvânt din partea biroului de europarlamentar consideră că această titulatură este una normală pentru că Lazlo Tokes este înainte de toate ardelean şi abia apoi demnitar al statului român. Ei susţin că politicianul este reprezentatul maghiarilor în PE, fiind ales în acestă funcţie de maghiarii din Ardeal.

“Dar de ce consideraţi această titulatură o problemă? Deci domnul Lazlo Tokes este înainte de toate ardelean şi este în Parlamentul European pentru a reprezenta interesele maghiarilor din Ardeal. Nu ştiu ce vi se pare ciudat. Se vorbeşte de regionalizare şi ar trebui să fim mândri că suntem ardeleni. Domnul Tokes a fost ales acolo în locul reprezentatului Ungariei şi delegaţia României a acceptat. Deci nu cred că este o problemă”, au declarat reprezentanţii biroului de europarlamentar ai lui Laszlo Tokes.

Semnătura lui Laszlo Tokes apare în dezminţirea oferită de europarlamentar după ce în presă au apărut informaţii conform cărora asistentul de europarlamentar noastre Prohászka-Rád Boróka ar fi amanta demnitarului, scrie Lucian Negrea. “În numele colectivului care îl ajută în activitatea de europarlamentar pe domnul Tőkés László, respingem cu maximă indignare toate acele afirmaţii care frizează insulta şi calomnia, apărute în ultima perioadă la adresa colegei noastre Prohászka-Rád Boróka, afirmaţii care fac parte din campania de denigrare a vicepreşedintelui ardelean al Parlamentului European” , se arată în comunicatul remis de biroul de europarlamentar al lui Laszlo Tokes.

Vezi si:

EXCLUSIV. Amanta lui Laszlo Tokes, pastor si vicepresedinte al PE: Prohaszka Rad Boroka, o sexy-asistenta mai tanara cu doar 22 de anisori. FOTO/VIDEO/DOC

Amanta lui Tokes a ajuns in Libertatea si in presa maghiara

Ziaristi Online: Cum a anuntat Laszlo Tokes ca da ne da in judecata. Erdely.ma: Nyilatkozat a Tőkés Lászlót rágalmazó állítólagos botrány kapcsán

Bucharest Herald: The vice president of the European Parliament Laszlo Tokes had intercourse with his young assistant and mistress, Prohaszka Rad Boroka

FOTOGALERIE DE OBIECTE PIERDUTE:

Print Friendly, PDF & Email

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.